Ό,τι γούστο και να ΄χε ο πελάτης, θα το ικανοποιούσε στο ινστιτούτο μασάζ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Κι αυτό επειδή το μασάζ δεν περιορίζονταν σε... πλάτες, ώμους και άκρα... >>>

Ως ιδιοκτήτης του ινστιτούτου μασάζ φέρεται 50χρονος. Κι ως μασέζ, μια 29χρονη. Και οι δύο συνελήφθησαν από την αστυνομία την... ώρα της δουλειάς.
Σύμφωνα με την αστυνομία  η 29χρονη ικανοποιούσε τις επιθυμίες των πελατών του «ινστιτούτου», το οποίο λειτουργούσε ως εργαστήριο φυσικοθεραπείας χωρίς -φυσικά- να διαθέτει την σχετική άδεια λειτουργίας, ενώ ο 50χρονος ως ιδιοκτήτης του χώρου διευκόλυνε την ασέλγεια μεταξύ άλλων.
Τα ερωτικά ραντεβού καθορίζονταν τηλεφωνικά. Τον αριθμό τηλεφώνου μπορούσε να τον βρει ο καθένας στο Ίντερνετ, όπου επίσης υπήρχαν λεπτομερώς οι... υπηρεσίες του ινστιτούτου.
Οι συλληφθέντες σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τις κατά περίπτωση κατηγορίες της «Διευκόλυνσης ακολασίας άλλων» και παράβασης σχετικά με «Στέρηση άδειας επαγγέλματος φυσικοθεραπευτή» θα οδηγηθούν στον  εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.