Δυο 26χρονοι συνελήφθησαν χθες, Δευτέρα, σε ισάριθμα περιστατικά στην Παναγίτσα Πέλλας και την Ρητίνη Πέλλας, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. >>>

Για την Παναγίτσα Πέλλας, οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες ότι ο 26χρονος είχε στο κατάστημά του ακατέργαστη κάνναβη, την οποία διακινούσε σε τοξικομανείς της ευρύτερης περιοχής. 
Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον νεαρό "ντίλερ" έξω από το κατάστημά του. Ο 26χρονος στη θέα των αστυνομικών πέταξε στο έδαφος ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης βάρους 1,3 γραμμαρίων, ενώ στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύλληψη, αντιστάθηκε σθεναρά χτυπώντας, απωθώντας και βρίζοντας τους αστυνομικούς. 
Σε έρευνα που έγιναν στο κατάστημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 473 γραμμαρίων και μία συσκευασία με τεμάχια κλώνων κάνναβης μικτού βάρους 160 γραμμαρίων. 
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.
Επίσης τη Δευτέρα συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, ένας Έλληνας 26 ετών, σε βάρος του οποίου επίσης σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες ότι ο εν λόγω 26χρονος διακινούσε ναρκωτικά στη Ρητίνη Πιερίας. Έτσι, έκαναν έφοδο στο σπίτι του, όπου βρήκαν και κατάσχεσαν 13 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 720 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 65 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.