Με γκολ του Αθανασιάδη ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της ΑΕΚ και να επικρατήσει με 1-0 στο γήπεδο της Τούμπας.
Με τη νίκη του αυτή ο "δικέφαλος του βορρά" έκανε το τέσσερά στα τέσσερα στην έδρα του και ανέβηκε μόνος στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς. Από την άλλη η ΑΕΚ η οποία δεν έχει ακόμη νίκη παρέμεινε στην τελευταία θέση με δύο βαθμούς.

Το πρώτο ημίχρονο στην Τούμπα ήταν πολύ κακό. Ο ΠΑΟΚ ναι μεν είχε την συντριπτική κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν μπόρεσε να μπει με αξιώσεις στα καρέ της ΑΕΚ, η οποία πρόσεχε την αμυντική της λειτουργία και τα πήγε αρκετά καλά. Είναι χαρακτηριστικό πως το πρώτο μέρος είχε δύο τελικές προσπάθειες μια για κάθε ομάδα!

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν στο ίδιο τέμπο. Με τον ΠΑΟΚ να πιέζει την ΑΕΚ να αμύνεται, με τον "δικέφαλο του βορρά" να καταφέρνει να βρίσκει τελικά τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Κλάους Αθανασιάδη ο οποίος βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα.

ΠΑΟΚ (Δώνης): Χακόμπο, Ετό, Κουμαλό, Κατσικάς, Λίνο (68' Σταφυλίδης), Κάτσε, Λάζαρ, Φωτάκης, Ρομπέρ (46' Σαλπιγγίδης), Αθανασιάδης (91' Κίτσιου), Λόρενς.

ΑΕΚ (Λίνεν): Αραμπατζής, Αρκούδας, Γιάγκο, Κουτρουμπής, Κοντοές, Φέτσης (82' Κουρελλάς), Κορδέρο, Βλάχος, Κατίδης (66' Παυλής), Φούντας (66' Φουρτάδο), Λαγός.

Κίτρινες κάρτες: Λόρενς (65', ΠΑΟΚ), Χακόμπο (90', ΠΑΟΚ)-Κοντοές (53', ΑΕΚ), Φέτσης (70', ΑΕΚ), Λαγός (78', ΑΕΚ), Γιάγκο (86', ΑΕΚ)

Κόκκινη κάρτα: Λόρενς (69', ΠΑΟΚ)

Σκόρερ: Αθανασιάδης (51', ΠΑΟΚ)