Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τέσσερις ακόμα τραυματίστηκαν μετά από πυροβολισμούς σε ινστιτούτο ομορφιάς, κοντά σε εμπορικό κέντρο στα προάστια του Μιλγούοκι, στο Γουισκόνσιν των ΗΠΑ. >>>

Τον αριθμό νεκρών και τραυματιών ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου ο αρχηγός της αστυνομίας της περιοχής, Ντάνιελ Τουσχάους.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι NBC, ο δράστης, ένας μαύρος Αμερικανός, διέφυγε με ένα αυτοκίνητο Μάζντα.
Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο δράστης μπήκε στο ινστιτούτο ομορφιάς της κωμόπολης Μπρούκφιλντ στα προάστια του Μιλγουόκι με σκοπό να εκδικηθεί την εν διαστάσει σύζυγό του και την κόρη τους. Ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι είδε μια νεαρή γυναίκα να βγαίνει ξυπόλητη από το κτίριο και να τρέχει στο πάρκινγκ ενός εμπορικού κέντρου "ουρλιάζοντας, κλαίγοντας και φωνάζοντας βοήθεια".
"Επαναλάμβανε συνέχεια: πυροβόλησαν τη μητέρα μου", είπε ο μάρτυρας αυτός. Ένας δεύτερος υποστήριξε ότι είδε μια γυναίκα να τρέχει στο δρόμο, καταδιωκόμενη από έναν ένοπλο.
Κι η τραγωδία δεν τελείωσε εδώ. Λίγο αργότερα ο δράστης αυτοκτόνησε... Όπως ανακοινώθηκε, βρέθηκε νεκρός κοντά στον τόπο των πυροβολισμών. Όπως αναφέρουν οι αστυνομικές αρχές, ο θάνατός που επήλθε εξαιτίας τραυματισμού από σφαίρα, τον οποίο προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του. 

Η ταυτοποίηση του υπόπτου από τις αστυνομικές αρχές έδειξε ότι ο ένοπλος ήταν ο 45χρονος Ράντκλιφ Χότον, κάτοικος του Μπράουν Ντίρ στο Γουισκόνσιν. Επίσης, προς το παρόν, επιβεβαιώνεται η ιστορία που θέλει τον 45χρονο να έπαθε αμόκ και να στράφηκε κατά της πρώην γυναίκας του.

Σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από το ινστιτούτο ομορφιάς βρίσκεται το πολυτελές ξενοδοχείο Σέρατον όπου το 2005, σε παρόμοιο επεισόδιο σκοτώθηκαν επτά άνθρωποι και άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν.