Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 24χρονου βοσκού, που βρέθηκε σφαγμένος σε αγροτική περιοχή των Γιαννιτσών.
Την εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας που διεπράχθη χθες τα ξημερώματα σε βάρος 24χρονου βοσκού, αλβανικής υπηκοότητας, σε χωριό των Γιαννιτσών Πέλλας, ανακοίνωσαν οι αστυνομικές αρχές. Ως δράστης κατηγορείται 30χρονος ομοεθνής του θύματος, ο οποίος αναζητείται.
Όπως έγινε γνωστό, οι δύο άνδρες είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ σε καφενείο της περιοχής. Στη συνέχεια, πιθανότατα για προσωπικές διαφορές, ο 30χρονος τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον συμπατριώτη του, επιφέροντάς του αλλεπάλληλα χτυπήματα στο θώρακα και την κοιλιά.
Μάλιστα, ο δράστης τηλεφώνησε στον εργοδότη του 24χρονου, υποδεικνύοντάς του το σημείο όπου βρισκόταν αιμόφυρτος ο συμπατριώτης του. Εκεί βρέθηκε επίσης το μαχαίρι με το οποίο διεπράχθη η δολοφονία.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης, ο οποίος φιλοξενείτο το τελευταίο διάστημα από τον 24χρονο, βρίσκεται παράνομα στη χώρα μας.
Από την Αστυνομία διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 30χρονου, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών