Αυτό προκύπτει από τις δηλώσεις του πρόεδρου της πορτογαλικής ομάδας, Ισιντόρο Σόουζα στην εφημερίδα, «A Bola».
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Ολανιένσε μίλησε στην «A Bola» και ξεκαθάρισε πως δεν είναι διατεθειμένος να καταθέσει εύκολα τα όπλα και έδειξε διάθεση να «κυνηγήσει» την υπόθεση παραμονής του Κονσεϊσάο στην ομάδα του με την οποία, άλλωστε, υπάρχει ένα συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2013.

«Είναι σημαντικό να συνεχίσει στην ομάδα ο Κονσεϊσάο», δήλωσε ο Σόουζα με την εφημερίδα, βέβαια, να εκτιμά πως η πρόταση της ΑΕΚ μπορεί να οδηγήσει τον άλλοτε τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ στην αποχώρηση λόγω ενός ιστορικού συλλόγου στην Ελλάδα.

Παράλληλα, στο δημοσίευμα επισημαίνεται πως η διοίκηση της Ολανιένσε θα κυνηγήσει την υπόθεση με τον Σόουζα, όπως αναφέρεται σ' αυτό, να ΄χει πει στην πλευρά Κονσεϊσάο πως θα παραιτηθεί από την υπόθεση μόνο αν βρει εναλλακτική λύση και ακόμη και σε αυτή την περίπτωση, με οικονομικό αντίκρισμα.

«Μιλάμε για έναν προπονητή με μεγάλο μέλλον μπροστά του, γι' αυτό δεν έχει νόημα να εγκαταλείψει το σχέδιο που έχουμε κάνει στη μέση. Επίσης είμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος», φέρεται να ΄χει δηλώσει ο Σόουζα.