Πρώτη νίκη για την ΑΕΛ στο πρωτάθλημα της Football League απέναντι στην Επανομή με 3-1.
Οι "βυσσινί" μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ μόλις στο 11' με τον Τσιάρα, ύστερα από σέντρα του Νεμπεγλέρα. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή, ωστόσο υστερούσαν στην τελική πάσα.

Η Επανομή σε παθητικό ρόλο επιθετικά κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με τον Ογκουνσότο, ο οποίος σκόραρε για δεύτερο σερί παιχνίδι. Η χαρά των φιλοξενούμενων κράτησε μόλις έξι λεπτά, αφού στο 36' ο Τσιμπάμπα έδωσε έτοιμο γκολ στον Δεινόπαπα, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 2-1.

Ο Ζεκίνια έβγαλε αρκετές φορές σε θέση βολής τους συμπαίκτες του στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά το 3-1 δεν ερχόταν. Τελικά στο 80' ο Χασομέρης ευστόχησε στο πέναλτι που εκτέλεσε (χέρι αμυντικού) και "καθάρισε" τη νίκη για την ομάδα του.

Λάρισα (Μιχάλης Ζιώγας): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ραπτάκης, Γιώτας, Παγώνης, Τσιάρας (52' Καρανίκας), Νεμπεγλέρας, Ζεκίνια (65' Χασομέρης), Τσιμπάμπα, Δεινόπαπας, Τσίγκας.

Αναγέννηση Επανομής (Κώστας Γαλτσίδης): Τοπαλίδης, Τσερκέζος, Νταντάμης, Τέλλος, Παπατζίκος, Μωϋσίδης (72' Αναστασίου), Κουλίδης, Δραγανίδης (82' Τζανδάκης), Ογκουνσότο, Ναστόσκι (82' Μπαλασάς), Ταχμαζίδης.