Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Λεονάρντο Ζαρντίμ:

Για το τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο: "Αυτό που άλλαξε ήταν η εικόνα της αντίπαλης ομάδας. Στο πρώτο ημίχρονο, η Ξάνθη ήταν καλά οργανωμένη και στημένη στον αγωνιστικό χώρο, έκλεισε τα κενά και μας δυσκόλεψε. Στο δεύτερο μέρος, ο αντίπαλος έχασε την καλή οργάνωση και τον έλεγχο στο παιχνίδι του. Επίσης, η φυσική κατάσταση των παικτών της αντίπαλης ομάδας δεν ήταν καλή σε αυτό το διάστημα. Εμείς, εκμεταλλευτήκαμε τα κενά που άφησε η Ξάνθη και δείξαμε την ποιότητα που μπορούμε να έχουμε στο παιχνίδι μας".



Για τις δυσκολίες που συνάντησε ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο: "Η αλήθεια είναι πως στο πρώτο μέρος δεν κάναμε ευκαιρίες. Ωστόσο, όλες οι ευκαιρίες του αγώνα προήλθαν από μας. Η Ξάνθη απείλησε μόνο από κάποιες επικίνδυνες αντεπιθέσεις που είχε. Από τη στιγμή που μπαίνει το πρώτο γκολ, ο αντίπαλος αναγκάζεται να ανοιχθεί. Σε αυτό το σημείο μπορούμε να βρούμε την ευκαιρία για να κάνουμε το παιχνίδι μας. Αυτός είναι και ο λόγος που δουλεύουμε πολύ τις στημένες φάσεις. Ξεπερνάμε τη δυσκολία όταν ο αντίπαλος παίζει σφιχτή άμυνα. Έχουμε πετύχει, ήδη, εννέα γκολ από στημένες φάσεις".



Για το γεγονός πως έμεινε στον πάγκο ο Βασίλης Τοροσίδης: "Δόξα τον Θεό, έχουμε κι άλλους παίκτες στη θέση αυτή. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, κάποιοι άλλοι βρίσκονται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και για αυτό έπαιξε άλλος στη θέση του Τοροσίδη. Είχαμε διακοπή κι έπαιξε δύο παιχνίδια με την Εθνική, γεγονός που προκαλεί κούραση. Δεν ήταν στο 100% και προτίμησα άλλο παίκτη στη θέση του, που βρίσκεται στο 100%".



Για την εμφάνιση του Πάουλο Μασάντο: "Ο Πάουλο μπορεί να αγωνιστεί σε δύο-τρεις διαφορετικές θέσεις. Στο πρώτο ημίχρονο, δεν ήταν καλός, αλλά στο δεύτερο σαφώς και βελτιώθηκε. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να προσφέρει όπου του ζητηθεί μπορεί να μας βοηθήσει".



Για το ποιος θα παίξει βασικός τερματοφύλακας κόντρα στη Μονπελιέ επί γαλλικού εδάφους:"Έχω αποφασίσει ποιος θα παίξει, αλλά πρώτα θα το μάθουν οι ίδιοι οι παίκτες".