Ο Γιώργος Καραγκούνης έδωσε την πρώτη του συνέντευξη επί Αγγλικού εδάφους στην επίσημη ιστοσελίδα της Φούλαμ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την κλήση του στην Εθνική:

«Έχω κληθεί να αγωνιστώ με την Εθνική στα σπουδαία παιχνίδια ενάντια στη Βοσνία και τη Σλοβακία, δύο ομάδες που μας ανταγωνίζονται για την κορυφή του προκριματικού ομίλου. Είναι σημαντικό να τα πάω καλά με την Εθνική μου»

Για το ρεκόρ συμμετοχών:

«Θα είναι πράγματι σπουδαίο κατόρθωμα, αλλά αυτό που το κάνει ακόμα μεγαλύτερο είναι ότι όλες αυτές οι συμμετοχές συνοδεύτηκαν με την κατάκτηση του Euro, τη συμμετοχή μας σε τρία Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και ότι σ το τελευταίο συμπεριληφθήκαμε ανάμεσα στις οκτώ κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Αγωνιστήκαμε επίσης σε τελικά Μουντιάλ, στο Confederations Cup και αυτό που με ικανοποιεί περισσότερο είναι ότι με αυτή την Εθνική γνωρίσαμε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ιστορίας της»

Για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του:

«Νιώθω καλά και δουλεύω σκληρά. Αγωνίστηκα επίσης σε αγώνα προπονητικού χαρακτήρα, προκειμένου να συνηθίσω το ρυθμό. Το σημαντικότερο για μένα αυτή τη στιγμή είναι να συνηθίσω το στυλ παιχνιδιού. Νιώθω καλά και είμαι έτοιμος»

Για το ντεπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ:

«Ήταν υπέροχο, παρόλο που απογοητεύτηκα με την ήττα. Μπορούσαμε να πάρουμε ένα βαθμό, αλλά στο τέλος δεν τα καταφέραμε. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς. Όλα τα παιχνίδια της Πρέμιερ είναι δύσκολα, ανεξάρτητα ποια ομάδα είναι αντίπαλός σου ή σε τι θέση βρίσκεται»

Για τις πρώτες του εντυπώσεις:

«Είναι σαν μια πραγματική οικογένεια εδώ. Όλοι μου συμπεριφέρονται πολύ καλά και αυτό με βοήθησε να εγκλιματιστώ εδώ. Όλο το ρόστερ είναι σαν μια οικογένεια. Διαθέτουμε εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, το κλίμα στα αποδυτήρια είναι τέλειο. Όλα αυτά βοηθούν πολύ τους νέους παίκτες»

Για τους στόχους της ομάδας:

«Θέλουμε να προσπαθήσουμε για να έχουμε μια καλή σεζόν και στο τέλος της χρονιάς να κάνουμε το… ταμείο. Νομίζω ότι προοδεύουμε και παίζουμε καλό, θεαματικό ποδόσφαιρο. Είμαστε επίσης μια από τις ομάδες με τα περισσότερα γκολ στην κατηγορία και αυτό αποτελεί καλή βάση για να πάνε ακόμα καλύτερα οι επιθετικοί μας».