Ο κ. Γαλαμάτης τα... ακούει από κάτοικο της Αρέθουσας.

Οι ανοικτές συγκεντρώσεις των δημοτών συνεχίζονται, σήμερα, στο δήμο Βόλβης. Ο δήμαρχος, Δημήτρης Γαλαμάτης, θα αρχίσει τις ανοικτές συναντήσεις του με τους δημότες, από τη δημοτική ενότητα Αγίου Γεωργίου. >>>

Η συνάντηση θα γίνει στην αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου, στην Ασπροβάλτα, στις 11 το πρωί.
Οι συναντήσεις άρχισαν στις 11 Οκτωβρίου, από τη Νέα Απολλωνία. 
Ως τώρα, ο δήμαρχος άκουσε τις απόψεις των δημοτών για όλα τα θέματα που αφορούν στην καθημερινότητα τους, στις δημοτικές ενότητες Απολλωνίας, Ρεντίνας και Αρέθουσας. Πλαισιωμένος από δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους ο κ. Γαλαμάτης έδωσε απαντήσεις, αναφέρθηκε στις μελλοντικές δράσεις του δήμου Βόλβης σε κάθε περιοχή και απηύθυνε κάλεσμα στους δημότες για κοινή δράση, αυτή την ώρα της μεγάλης κρίσης.
Οι διαδοχικές ανοικτές συναντήσεις με τους δημότες έγιναν την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου στα Λουτρά Νέας Απολλωνίας, το Σάββατο 13 Οκτωβρίου στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου στο Σταυρό και την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στο πρώην δημαρχείο Αρέθουσας, παρουσία πλήθους κόσμου. Τελευταία συνάντηση χθες, Παρασκευή 19 Οκτωβρίου, στη Μάδυτο.
Οι ανοικτές συναντήσεις του δημάρχου Βόλβης ολοκληρώνονται σήμερα και αύριο, με τα υπόλοιπα δυο δημοτικά διαμερίσματα Αγίου Γεωργίου και Εγνατίας, με βάση το ακόλουθο πρόγραμμα:
Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012 – Δ.Ε. Αγίου Γεωργίου
11.00 πμ, αίθουσα Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου, Ασπροβάλτα
Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012 – Δ.Ε. Εγνατίας
11.00 πμ, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Νυμφόπετρας
Συναντήσεις διαλόγου για κοινή δράση του δημάρχου Βόλβης πρόκειται να ακολουθήσουν με τους αθλητικούς συλλόγους, τους πολιτιστικούς φορείς, τις ενώσεις των επαγγελματιών του δήμου, καθώς και συλλόγους εκπαιδευτικών και γονέων κηδεμόνων των σχολείων, σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Προς το παρόν, δε λείπει η γκρίνια, αφού λόγω της οικονομικής κρίσης και της έλλειψης πόρων οι δήμοι αδυνατούν να εκπληρώσουν και τις πιο βασικές τους υποχρεώσεις. Φαίνεται, πάντως, οι  πολίτες του συγκεκριμένου δήμου να το καταλαβαίνουν με το που τους το εξηγεί ο δήμαρχος...