Στη νίκη αλλά και στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός κατάφερε να ξεπεράσει την βαριά ήττα από την Εφές στην Τουρκία μέσα σε λίγα 24ωρα στάθηκε ο Βασίλης Σπανούλης.

«Αυτό που κρατάω είναι η νίκη στην έδρα του μεγάλου μας αντιπάλου, αλλά και πως μέσα σε λίγα 24ωρα καταφέραμε να ξεπεράσουμε την ήττα από την Εφές και να αποδείξουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε τον οποιοδήποτε αντίπαλο. Το κλειδί του αγώνα είναι πως καταφέραμε να βγάλουμε γρήγορα εκτός ρυθμού τον Σχορτσιανίτη», τόνισε ο Σπανούλης και πρόσθεσε… 

«Στο διάστημα που μεσολάβησε κάναμε ανακατανομή των ρόλων και κατάλαβε ο καθένας ποια είναι η δουλειά του στο παρκέ. Στο παιχνίδι στην Τουρκία ήταν σαν να μην είχαμε κατέβει καθόλου στον αγωνιστικό χώρο». 

Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ επισημαίνοντας ότι η αποψινή νίκη ήταν απλώς το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου και ακολουθούν και άλλες δύσκολες αναμετρήσεις. 

«Κάναμε μόνο το πρώτο βήμα για το πρωτάθλημα. Ακολουθούν άλλα 24 παιχνίδια πολύ δύσκολα. Πλέον πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι με την Ζαλγκίρις, ένα ματς πολύ σημαντικό και με μια πολύ καλή ομάδα», κατέληξε.