Τελικά ποιος είναι ο λόγος της ξαφνικής αποχώρησης του Κώστα Κατσουράνη από την ομάδα του Παναθηναϊκού;


Αρχικά η εισήγηση του Φερέιρα και έπειτα η απόφαση του Αλαφούζου ήταν οι λόγοι της απομάκρυνσης του διεθνής αμυντικού μέσου.

Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, ο Πορτογάλος τεχνικός είχε εισηγηθεί στον πρόεδρο του τριφυλλιού την απομάκρυνση του διεθνούς άσου εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Φερέιρα, μάλιστα, φέρεται να είχε υποστηρίξεις στις συζητήσεις του με τον Γιάννη Αλαφούζο ότι ο Κατσουράνης με τη συμπεριφορά του δημιουργούσε πρόβλημα σε αυτόν, στα αποδυτήρια και στους συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό.

Την εισήγηση αυτή του Ζεσουάλδο Φερέιρα ο Γιάννης Αλαφούζος την είχε στα… χέρια του εδώ και πολλές ημέρες, ωστόσο αποφάσισε να την… ενεργοποιήσει σήμερα, θέλοντας να στείλει και ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς πολλούς αποδέκτες.

Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες ημέρες οι σχέσεις του Φερέιρα και του Κατσουράνη δεν ήταν καθόλου καλές. Μάλιστα, παρά τις προσπάθειες που είχαν γίνει δεν είχε σημειωθεί κάποια βελτίωση.

Πάντως, το ερώτημα πολλών είναι τι ακριβώς προκάλεσε το ράγισμα στο γυαλί ανάμεσα στις σχέσεις των δύο ανδρών. Όταν μάλιστα, είχε προηγηθεί κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας δήλωση του Κατσουράνη για την πορεία της ομάδας… «Θα τρίβετε τα μάτια σας», είχε πει ο διεθνής άσος.