Δικογραφία εις βάρους του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά για τα επεισόδια στο θέατρο "Χυτήριο", σχηματίζεται στο Α.Τ. Ομονοίας
Δικογραφία σε βάρος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά, σχηματίζεται από το αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας, με την κατηγορία της «ελευθέρωσης ατόμου που κρατείται με διαταγή της αρχής», κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν χτες το βράδυ έξω από το θέατρο «ΧΥΤΗΡΙΟ», στο Ρουφ.
Ο Χ. Παππάς, μαζί και με άλλους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, συμμετείχε στη διαμαρτυρία που πραγματοποίησαν άτομα παραθρησκευτικών και εθνικιστικών οργανώσεων, για την παράσταση του θεατρικού έργου που παιζόταν στο θέατρο.
Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία και φαίνεται και σε βίντεο το οποίο βγήκε στη δημοσιότητα, ο βουλευτής, απέσπασε από αστυνομικούς και απομάκρυνε έναν από τους διαμαρτυρόμενους, την ώρα που τον προσήγαγαν σε υπηρεσιακό λεωφορείο.
Το προανακριτικό υλικό θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος θα αποφανθεί για τις κατηγορίες, αλλά και αν προκύπτουν ευθύνες από πλευράς αστυνομικών, για τους οποίους μέχρι στιγμής δεν διεξάγεται υπηρεσιακή έρευνα