Η Υπεύθυνη διεθνών σχέσεων του Ομίλου Κοντομήνα Εύα Καϊλή, αναφέρθηκε στην συνεργασία με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ανέφερε πως είναι εξαιρετικά πιθανό να περάσει και σε άλλο επίπεδο πέραν της χορηγικής σχέσης που έχουν αναπτύξει οι δυο πλευρές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα Goal:

«Αρχισε να αναπτύσσεται μια πολύ καλή σχέση μεταξύ του ΠΑΟΚ και του κ. Κοντομηνά. Σε αυτό συνέβαλε και η εξαιρετική παρουσίαση που πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ, απ' όπου προέκυψε ένα κλίμα εκτίμησης και σεβασμού.

Υπάρχει η βούληση κι από τις δυο πλευρές ώστε να προχωρήσουν ένα βήμα παραπάνω. Ξέρω καλά πως το θέλει ο ΠΑΟΚ, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε όμως από την άλλη πως είναι και πολύ νωρίς.

Χρειάζεται υπομονή, ο ίδιος ο κ. Κοντομηνάς είναι πολύ θετικός σε ό,τι έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ αφού είδε ειλικρινείς ανθρώπους, παθιασμένους με την ομάδα τους. Από την πλευρά μου θα κάνω ό,τι μπορώ στον βαθμό που μου επιτρέπεται ώστε να διαφυλάξω αυτή την καλή σχέση που άρχισε να χτίζεται».

«Δεν μπορώ να το κρύψω, είμαι ΠΑΟΚ και φέτος θα έχω έναν λόγο παραπάνω να παρακολουθώ την πορεία της ομάδας. Ξέρω ότι η κατάσταση δεν είναι εύκολη, ΠΑΟΚ όμως σημαίνει ψυχή και δύναμη που την αντλεί από τον κόσμο του».

Για τη συνάντηση που η ίδια είχε μετά το τέλος της εκδήλωσης με τον κ. Κοντομηνά είπε: «Δεν προέκυψε κάτι καινούργιο πέραν των καλών εντυπώσεων που ο ίδιος δημιούργησε για την οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Εγώ, όπως θα ξέρετε, έχω μεταπτυχιακό τίτλο Διεθνολόγου από το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά και εργάζομαι ως υπεύθυνη του τμήματος διεθνών σχέσεων στον όμιλο του κ. Κοντομηνά»