Ο ΠΑΟΚ παρ' ότι έμεινε με 10 παίκτες από το 1ο ημίχρονο πήρε την ισοπαλία μετά την διπλή απόκρουση του Χακόμπο στο πέναλντι του Σίσιτς.
Στην αναμέτρηση της Κρήτης είχαμε ένα 1ο ημίχρονο με φάσεις, γκολ, αποβολή και πέναλντι και ένα αδιάφορο 2ο ημίχρονο. Η ομάδα του δικεφάλου φωνάζει για την διαιτησία της αναμέτρησης.


Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον ΟΦΗ, που άνοιξαν στο 8' το σκορ με τον Παπάζογλου. Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ που δεν πανηγύρισε το γκολ, νίκησε στον αέρα τον Γλύκο. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε δέκα λεπτά αργότερα να φέρει το ματς στα ίσια. Ο Σαλπιγγίδης με γυριστή πάσα βρήκε πολύ ωραία τον Φωτάκη, ο οποίος με αριστερό διαγώνιο σουτ έκανε το 1-1. Στο επόμενο λεπτό, υπήρξαν διαμαρτυρίες για τους φιλοξενούμενους, καθώς και πάλι ο Σαλπιγγίδης βρήκε τον Φωτάκη που σκόραρε, αλλά ο βοηθός είχε σηκώσει το σημαιάκι για φάουλ του σκόρερ.

Εκεί όμως που υπήρξαν ακόμα μεγαλύτερες διαμαρτυρίες ήταν στο 40' όταν ο διαιτητής έδωσε πέναλτι για τον ΟΦΗ. Ο Κουτσιανικούλης έφυγε απέναντι από τον Γλύκο, ο οποίος δεν φάνηκε να τον ανατρέπει. Ο Δημητρόπουλος έδωσε ωστόσο και την εσχάτη των ποινών, αλλά και κόκκινη στον νεαρό τερματοφύλακα, παρότι ο επιθετικός του ΟΦΗ δεν ήταν σε προφανή θέση για γκολ, καθώς είχε ανοίξει την μπάλα και οι αμυντικοί του ΠΑΟΚ έδειχναν να την ελέγχουν.

Μετά από πέντε λεπτά εκτελέστηκε το πέναλτι, με τον Χακόμπο στην πρώτη του συμμετοχή σε επίσημο ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη να αναδεικνύεται σε ήρωα. Ο Ισπανός έπιασε αρχικά την εκτέλεση του Σίσιτς και στην συνέχεια νίκησε και τον Κουτσιανικούλη από τα δύο μέτρα, κάνοντας ονειρικό ντεμπούτο.

Στο δεύτερο μέρος δεν υπήρξε τίποτα σημαντικό. Οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να φτάσουν με αξιώσεις στα καρέ του αντιπάλου. Και μόνο η ευκαιρία του Αθανασιάδη ένα τέταρτο πριν την λήξη του ματς είναι άξιας αναφοράς.