Η Εθνική μας ομάδα σημείωσε μία πολύτιμη νίκη επί της Σλοβακίας στην Μπρατισλάβα με σκορ 0-1, χάρη στο γκολ του Σαλπιγγίδη (63').

Η Εθνική μας ομάδα δεν εντυπωσίασε με την απόδοση της,πραγματοποίησε λίγες τελικές προσπάθειες στην επίθεση, ενώ στην άμυνα στάθηκε τυχερή σε ορισμένες φάσεις. Η Ελλάδα, πάντως, είχε ομοιογένεια και πειθαρχία στον αγωνιστικό χώρο και από την στιγμή που άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση (63') φρόντισε να διατηρήσει αποτελεσματικά το "μηδέν" στα μετόπισθεν ώστε να φτάσει στη νίκη.

Το γκολ σημειώθηκε με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης δέχτηκε στο ύψος της μικρής περιοχής των Σλοβάκων μία καλοζυγισμένη σέντρα-ασίστ από τα δεξιά από τον Κατσουράνη, με τον 31χρονο επιθετικό με ωραίο πλασέ να σημειώνει το νικητήριο γκολ της αναμέτρησης.

Γήπεδο: "Stadion Pasienky"

Διαιτητής/ Βοηθοί: Κόλουμ (Σκωτία)/ Κράιανς (Σκωτία), Ντράμοντ (Σκωτία)

Σλοβακία (Γκρίγκα): Κούτσιακ, Ζαμπάβνικ, Σαλάτα, Σκρτελ, Μπρέζνανικ, Κούτσκα (82' Γκουεντέ), Πετσόβσκι, Σαπάρα, Χάμσικ, Στοχ (69' Βέις), Ντούρις (72' Χολόσκο).

Ελλάδα (Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης, Σπυρόπουλος, Σιόβας (75' λ.τρ. Φωτάκης), Παπασταθόπουλος, Κατσουράνης, Νίνης (66' Καραγκούνης), Τζιόλης, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Γκέκας (60' Μήτρογλου).



Κίτρινες κάρτες: Σαπάρα (13’, Σλοβακία), Χολόσκο (93', Σλοβακία)Μπρέζνανικ (95', Σλοβακία)-Καρνέζης (92', Ελλάδα), Σαλπιγγίδης (93' Ελλάδα)



Σκόρερ: Σαλπιγγίδης (63, Ελλάδα)