Μια περιήγηση στο έπος του ΄40, τότε που τα «ΟΧΙ» ήταν… ξεκάθαρα, προσφέρει στους επισκέπτες του το παζάρι των παλαιοπωλών Θεσσαλονίκης που ξανακάνει την εμφάνισή του στο Πεδίον του Αρεως (το πάρκο απέναντι από την ΕΤ3), αύριο Κυριακή 21 Οκτωβρίου. >>>

Στολές ελλήνων στρατιωτών και αξιωματικών, κράνη, καπέλα και άλλο πλούσιο στρατιωτικό υλικό από τη συλλογή του μέλους του Σωματείου Παλαιοπωλών Καταστηματαρχών Θεσσαλονίκης, Γιάννη Τζελεπίδη (τηλ. επικοινωνίας 2310-244570,  6972-110423),  θα εκτίθενται στο χώρο του παζαριού με αφορμή τη εθνική μας εορτή.
Και φυσικά, για ακόμη μια φορά, οι δεκάδες πάγκοι των παλαιοπωλών θα «κουβαλούν» αναμνήσεις πολλών δεκαετιών, μέσα από λεπτοδουλεμένα γυαλικά, μικροέπιπλα, έργα τέχνης, τζουκ μποξ και διάφορα χρηστικά αντικείμενα.
Υπενθυμίζεται ότι το παζάρι διοργανώνεται μία φορά τον μήνα, στο πλαίσιο πιλοτικής λειτουργίας που αποφάσισε ο δήμος Θεσσαλονίκης μετά από σχετικό αίτημα του Σωματείου Παλαιοπωλών. Τα επόμενα παζάρια έχουν προγραμματισθεί για τις 18 Νοεμβρίου και 23 Δεκεμβρίου.
___________________________________________
από δελτίο τύπου του Σωματείου