Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν έξω από το ξενοδοχειακό συγκρότημα, οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου Πόρτο Καρράς με αίτημά τους, την καταβολή των δεδουλευμένων τους. >>>

Κατά τις πρωινές ώρες χθες, περίπου 30 εκπρόσωποι των σωματείων των εργαζομένων συναντήθηκαν με εκπροσώπους της διοίκησης και συγκεκριμένα με τον αναπληρωτή γενικό διευθυντή Χρήστο Ζήκο και τον προσωπάρχη Γιώργο Παπαδόπουλο, προκειμένου να βρεθεί μια λύση. Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χαλκιδικής Άγγελος Πράτσας δήλωσε πως οι εργαζόμενοι αναμένουν μια απάντηση και ένα χρονοδιάγραμμα για το πως θα αποπληρωθούν τα δεδουλευμένα τους.
Όπως ανέφερε ο κ. Πράτσας, η διοίκηση του Πόρτο Καρράς οφείλει στους περίπου 600 εργαζόμενους τους μισθούς τριών μηνών και συγκεκριμένα τον Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο. Παράλληλα δεν έχουν καταβληθεί και οι αποζημιώσεις αδειών και επιδομάτων στους εποχικούς ξενοδοχοϋπαλλήλους. 
Σημειώνεται ότι η διοίκηση του Πόρτο Καρράς στη Σιθωνία Χαλκιδικής αποφάσισε οριστικά την εξάμηνη λειτουργία του ξενοδοχειακού συγκροτήματος, από το Μάιο έως τον Οκτώβριο, ενώ για το καζίνο έχει ήδη υποβληθεί αίτηση για αλλαγή της σχετικής άδειας προς το αρμόδιο υπουργείο. Σύμφωνα με τον κ. Πράτσα, έχουν ήδη δοθεί όλα τα ρεπό και τις άδειες προκειμένου τέλος Οκτωβρίου το συγκρότημα να κλείσει.