Κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και να το μετατρέψει σε «καυτή» έδρα έκανε ο Έλληνας αμυντικός.
Αναλυτικά:

«Δεν νομίζω πως είναι το σημαντικότερο παιχνίδι απέναντι στη Βοσνία. Η διάρκεια κάνει τη διαφορά και όχι τα παιχνίδια μεμονωμένα. .Κοιτάμε ξεχωριστά τα παιχνίδια και θέλουμε τους έξι βαθμούς», τόνισε χαρακτηριστικά ο στόπερ της Βέρντερ Βρέμης.

Και τόνισε για την Βοσνία: «Έχουμε πολύ καλή εικόνα και οι συνεργάτες του κύριου Σάντος μας δείχνουν πολλά πράγματα σχετικά με τους αντιπάλους. Είμαστε πιο έτοιμοι συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια γιατί τα πρωταθλήματα είναι σε εξέλιξη και βρισκόμαστε σε φόρμα. Πιστεύω πως θα παρουσιάσουμε πολύ καλύτερο πρόσωπο».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Εθνική στην άμυνα, ανέφερε: «Είναι σημαντικές οι απουσίες και δεν μας δίνουν όλες τις δυνατότητες που έχουμε ως ομάδα,. Έχουμε μεγάλο ρόστερ και είμαστε μία οικογένεια. Αρκετά παιδιά έχουν αποδείξει πως μπορούν να προσφέρουν πολλά. Ανεξάρτητα από τις ελλείψεις, είμαστε έτοιμοι και πάμε για τη νίκη».¨

Οσο για τον κόσμο; «Όταν παίζει η Ελλάδα το γήπεδο πρέπει να είναι γεμάτο. Ο κόσμος την προηγούμενη φορά ήταν καλός και περιμένουμε πάλι κάτι ανάλογο. Δηλαδή μία καυτή έδρα για να φτάσουμε στο στόχο».