Η Εθνική μας είχε δύο δοκάρια και ένα χαμένο τετ α τετ και έμεινε στο 0-0 απέναντι στην Βοσνία στο κατάμεστο Καραϊσκάκη.


Ετσι, οι δύο ομάδες παρέμειναν ισόβαθμες στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 7ου ομίλου με 7 βαθμούς, αποκτώντας, ωστόσο συγκάτοικο την Σλοβακία, με την οποία αγωνιζόμαστε την Τρίτη στην Μπρατισλάβα.


Χωρίς εκπλήξεις παρέταξε την Εθνική μας ο Σάντος με σύστημα 4-4-2 και δίδυμο στην επίθεση τους Σαμαρά και Γκέκα. Με ίδιο σύστημα, αλλά ρόμβο στο κέντρο και δίδυμο μπροστά τους Ντζέκο και Ιμπίσεβιτς παρέταξε την Βοσνία ο Σούσιτς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τεράστια ευκαιρία για την Εθνική μας, με τον Σαμαρά να δίνει έτοιμο γκολ στον Γκέκα που σε κενή εστία σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Μπέγκοβιτς στο 5ο λεπτό.

Η απάντηση από την Βοσνία ήρθε στο 24' με τον Λούλιτς να κάνει τη σέντρα από τα αριστερά και τον Μισίμοβιτς να σουτάρει ανενόχλητος από πλάγια θέση, με τον Μανιάτη να αποκρούει με το κεφάλι πάνω στη γραμμή!

Η Εθνική μας είχε και δεύτερο δοκάρι στο 33', όταν ο Τοροσίδης έγινε κάτοχος της μπάλας μετά από λάθος της αντίπαλης άμυνας, αλλά το σουτ που έκανε από πλάγια θέση χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ.

Η Βοσνία είχε και αυτή δεύτερη καλή ευκαιρία στο 41', με τον Ιμπίσεβιτς να βγάζει στον Λούλιτς που έπιασε το δυνατό σουτ αναγκάζοντας τον Καρνέζη σε σωτήρια επέμβαση με διπλή προσπάθεια.

Στο 57' ο Σαλπιγγίδης πέρασε στην θέση του Γκέκα, ενώ στο 66' τραυματίστηκε ο Μαλεζάς, με τον Σάντος να περνάει τον Καραγκούνη, με τον Κατσουράνη να οπισθοχωρεί σε θέση στόπερ δίπλα στον Παπασταθόπουλο.

Η Εθνική μας βρέθηκε και πάλι μια ανάσα από το γκολ στο 79', με τον Καραγκούνη να περνάει την κάθετη στον Σαλπιγγίδη που από θέση τετ α τετ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπέγκοβιτς, ο οποίος κράτησε το μηδέν για την Βοσνία.

Ο Σάντος έριξε στη μάχη και τον Μήτρογλου αντί του Μανιάτη στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε με το 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.