Εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά εισέβαλαν, πριν από λίγο, στην αυλή του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, απαιτώντας να συναντηθούν με τον υπουργό! >>>

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονταν για τις συνθήκες εργασίας τους και τα δεδουλευμένα που έχουν να λάβουν. Ζήτησαν να συναντηθούν με τον υπουργό και, όταν ο ΑΜίτης της πύλης τους ενημέρωσε πως αυτό δεν είναι δυνατό, εκείνοι -περίπου 600 άνθρωποι- εισέβαλαν στον αύλειο χώρο, φωνάζοντας.
Όπως έλεγαν, είναι έξι μήνες απλήρωτοι και, σύμφωνα με τους σχεδιασμούς του υπουργείου, θα πληρωθούν μετά από... ένα εξάμηνο!
Κινήθηκαν για να μπουν στο κτίριο και ΕΝΑΣ αστυνομικός που βρισκόταν εκεί κατάφερε να τους πείσει να μην το κάνουν! Έσπασαν κάποια από τα κιγκλιδώματα και ζαρντινιέρες της εισόδου και συγκεντρώθηκαν, κρατώντας μαύρες σημαίες, στα σκαλιά του κτιρίου φωνάζοντας συνθήματα όπως "Θέλουμε Λύσεις και Όχι Απολύσεις".
Όπως έλεγαν, ενώ λαμβάνουν διαβεβαιώσεις από την κυβέρνηση ότι θα λυθεί το θέμα, στον προϋπολογισμό είδαν πως περικόπτονται οι δαπάνες για τους εξοπλισμούς, κάτι που σημαίνει ότι θα περικοπούν κι άλλα χρήματα από τους ίδιους, αφού στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά γίνονται εργασίες για τα οπλικά συστήματα της χώρας.
Αυτήν την ώρα (10.35) απέναντι από τους διαδηλωτές έχει παραταχθεί μία διμοιρία των ΜΑΤ, χωρίς να κινείται εναντίον τους. Οι εργαζόμενοι συνεχίζουν τη διαμαρτυρία τους.