Η εξασφάλιση προσωρινής διαταγής αναστολής πληρωμών για τουλάχιστον το επόμενο τετράμηνο δίνει στην ΠΑΕ Άρης, αλλά και την ΚΜΑ τον χρόνο να ασχοληθούν και με κάποια άλλα ζητήματα που είχαν μείνει πίσω το τελευταίο διάστημα. Χωρίς την ασφυκτική πίεση των πιστωτών, η ΚΜΑ του ΑΡΗ αφού δρομολόγησε το θέμα του οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου (μένει η επιλογή της εταιρλιας), είναι αποφασισμένη να... τρέξει και αυτό του διορισμού διοίκησης πρωτοδικείου.

Απαραίτητη προυπόθεση για να συμβεί αυτό είναι να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους τα τέσσερα νυν μέλη της διοικούσας επιτροπής (Ζαμπέτας, Κατσιαούνης, Λαμπριάκος και Στεφανίδης). Να δηλώσουν δηλαδή στην ΚΜΑ αν επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διοίκηση που θα οριστεί από το Πρωτοδικείο ή εξακολουθούν να έχουν ενδοιασμούς όπως είχαν δημόσια τουλάχιστον δηλώσει οι δυο από αυτούς, οι κ. κ Κατσιαούνης και Στεφανίδης. Εφόσον συναινέσουν τότε η ΚΜΑ θα αποφασίσει για τα πρόσωπα που θα τους πλαισιώσουν, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο να γίνει.

Εξάλλου μέσα στην εβδομάδα η ΚΜΑ θα επιδιώξει να συναντηθεί με στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών αλλά και τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων Παναγιώτη Κοκκόρη για το θέμα των οφειλών στο Δημόσιο και το ΙΚΑ αφού οι δυο μαζι αυτοί πιστωτές είναι πάνω από το 50% και η προσωρινή διαταγή δίνει τη δυνατότητα στους κίτρινους να ζητήσουν 90 και 60 δόσεις.

Πηγή: www.allaboutaris.com