Βρέθηκε με την πλάτη στο τοίχο από το δέκατο λεπτό, ωστόσο ο Ηρακλής κατάφερε να πετύχει την ολική ανατροπή και να πάρει το πρώτο τρίποντο της χρονιάς κόντρα στον Θρασύβουλο, επικρατώντας με 2-1.

Με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ ο Κριβόκαπιτς έφερε το παιχνίδι στα ίσια (54') και στο 90' ο Ισαάκ πέτυχε το χρυσό γκολ με κοντική κεφαλιά. Η ομάδα της Φυλής προηγήθηκε με τον Πλαβούκο.

Προβληματική παρουσία της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο, βελτιώθηκε σημαντικά στο δεύτερο, ωστόσο απαιτείται βελτίωση σε όλους τους τομείς και κυρίως στην ανασταλτική λειτουργία. Αυτό όμως που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί και πλέον οι κυανόλευκοι ετοιμάζονται για το παιχνίδι της Τετάρτης στον Βόλο, κόντρα στη Νίκη.

- Εκτός αποστολής για τον Ηρακλή, έμειναν οι Χουάντερσον, Μπανγκουρά, Γεωργίου και ο Λιόλιος.

- Οι Χουάντερσον και ο Μπανγκουρά, πριν από την έναρξη του αγώνα έκαναν ατομικό πρόγραμμα πρόπόνησης, με τον γυμναστή της ομάδας, Ηλία Αμπατζίδη.

- Ο Ακης Γεωργίου έμεινε εκτός αποστολής, διότι είχε ένα τροχαίο ατύχημα σήμερα το πρωί με το αυτοκινητό του και αυτός είναι ο λόγος που έμεινε εκτός αποστολής. Ο Ελληνας άσος πήγε στο νοσοκομείο του έγιναν ράμματα και του τοποθετήθηκε κολάρο, όμως είναι καλά στην υγεία του και πήρε εξιτήριο.

- Ο Γιώργος Στράντζαλης, επέλεξε να ξεκινήσει με τους: Φιρινίδη, Λόπεθ, Μίχο, Βαγγελόπουλο, Παπαστεριανό, Φερνάντεζ, Παληγεώργο, Κριβόκαπιτς, Βουτσιά, Χιονίδη και Στεφανίδη.

Στο πάγκο είναι οι: Κωνσταντινίδης, Σουλίδης, Ισάακ, Νατσιόπουλος, Λιαπάκης, Τροίρης, Βοσνιάδης.

- Για τον Θρασύβουλο ξεκινούν οι: Σταυριανός, Τζιωρτζιόπουλος, Μπακάλης, Ντα Κόστα, Μπέκα, Ανδρίκος, Πλαβούκος, Παπανίκου, Πάνος, Αγκόλι, Σύρος.

- Στο πάγκο είναι οι: Ξενοδόχοφ, Βασιλείου, Αρκουμάνης, Σκόνδρας, Γεωργιάδης, Σερέπας, Καλαμιώτης.

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

-Tο παιχνίδι ξεκίνησε

2': Πρώτη επιθετική προσπάθεια για τον Ηρακλή με τον Βουτσιά που κάνει την επέλαση από τα αριστερά κάνει και την σέντρα, αλλά Σταυριανός βγαίνει και μπλοκάρει.

5': Λάθος από τον Φερνάντες, έχασε από τον Παπανίκου που επιχειρεί και το σουτ από μακρινή απόσταση δεν βρίσκει τον στόχο

-Η Καβάλα παίρνει κεφάλι στο σκορ εναντίον του Γάζωρο

10' 0-1: Φάουλ του Τζιωρτζόπουλου αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, ο Πλαβούκος κατεβάζει την μπάλα, πλασάρει και κάνει το 0-1 για τους φιλοξενούμενους

-Το γκολ προήλθε από κενό στην άμυνα του Ηρακλή, καθώς η μπάλα πέρασε από πολλά πρόσωπα πριν καταλήξει στον σκόρερ.

21': Φάουλ του Κριβόκαπιτς με γέμισμα μέσα στην περιοχή, ο Στεφανίδης πιάνει την κεφαλιά αλλά ο Σταυριανός πέφτει και μπλοκάρει.

-Γκολ για την Αναγέννηση Επανωμής επί της Καλλιθέας με πέναλτι του Μωυσίδη. Η Καλλιθέα συνεχίζει με δέκα παίκτες

-22': Κίτρινη στον Μπέκα

-Ο Ηρακλής πιέζει ασφυκτικά την εστία του Θρασύβουλου κυρίως με πλαγιοκοπήσεις, ενώ ο Γιώργος Στράντζαλης δεν αποκλείεται να περάσει σε λίγο στο παιχνίδι τον Κωνσταντινίδη.

27': Αλλαγή για τον Ηρακλή στη θέση του Φερνάντες ο Κωνσταντινίδης σε μια προσπάθεια να τονωθεί η επιθετική γραμμή των "κυανολεύκων"


32': Έξυπνη μπαλιά του Κριβόκαπιτς για τον Στεφανίδη, την τελευταία στιγμή ο Σταυριανός βγαίνει και μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια

34': Φοβερή ευκαιρία για τον Ηρακλή. Σέντρα του Λόπεθ από την αριστερή πλευρά, ο Στεφανίδης πιάνει την κεφαλιά, αλλά δεν την βρίσκει την μπάλα όπως θέλει και αυτή περνάει άουτ.

36': Διπλή ευκαιρία για τον Θρασύβουλο. Αρχικά με φάουλ του Μπέκα το οποίο πέρασε μόλις άουτ και σε δεύτερη φάση με ψηλοκρεμαστό σουτ του ίδιου παίκτη από το κέντρο, ο Φιρινίδης απομάκρυνε με δυσκολία σε κόρνερ.

40': Φοβερή απόκρουση του Φιρινίδη, σε σουτ του Ακόστα ο οποίος έμεινε σχεδόν αφύλακτος από την αμυντική γραμμή του Ηρακλή. Νωρίτερα ένα μακρινό σουτ του Λόπεθ εξουδετέρωσε ο Σταυριανός

41': Ο Τζιωρτζόπουλος σε μια προσπάθεια να απομακρύνει την μπάλα από την περιοχή του στέλνει την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Σταυριανού.

45+: Αλλαγή για τον Θρασύβουλο στην θέση του Μπέκα, μπαίνει ο Καλαμιώτης

-Η Καλλιθέα ισοφάρισε στην Επανωμή και το σκορ είναι πλέον 1-1

-Δύο θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων

45+1: Κίτρινη στον Μίχο για μαρκάρισμα πάνω στον Παπανίκου

-Τέλος του πρώτου ημιχρόνου με έντονες αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους.

-Μέτριο πρώτο ημίχρονο για τον Ηρακλή. Βρέθηκε και πάλι από νωρίς πίσω σκορ λόγω των πολλών κενών που υπάρχουν στην αμυντική του γραμμή και εν' συνεχεία πίεσε κυρίως από τα πλάγια, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Οι "κυανόλευκοι" αντιμετωπίζουν πρόβλημα και όταν ο αντίπαλος βγαίνει στην κόντρα, γεγονός που φάνηκε κυρίως στις μία-δύο ευκαιρίες που δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι. Ο Γιώργος Στράντζαλης, πρέπει να αλλάξει συνολικά την εικόνα της ομάδας του, εάν θέλει να πανηγυρίσει το τρίποντο της φετινής περιόδου.

-Ο Πιερικός προηγείται της Νίκη Βόλου με 1-0 με γκολ του Μάρτιν.

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

-Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε

48': Κίτρινη κάρτα στον Πλαβούκο για μαρκάρισμα πάνω στον Παπαστεριανό

54' 1-1 ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛ: Φοβερή εκτέλεση φάουλ από τον Κριβόκαπιτς η μπάλα χτυπά αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια καταλήγει στα δίχτυα. Ο Ηρακλής ισοφαρίζει με απίθανο γκολ από τον Μαυροβούνιο

57': Κίτρινη κάρτα στον Παληγεώργο

58': Κίτρινη κάρτα στον Πάνο για μαρκάρισμα πάνω στον Βουτσιά

60': Αλλαγή για τον Ηρακλή. Στη θέση του Βουτσιά, ο Ισαάκ Τζόβε

-Αισθητή η βελτίωση του Ηρακλή στο δεύτερο ημίχρονο με καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας.

-Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός προηγείται με 1-0 του Βύζαντα Μεγάρων

66': Διπλή αλλαγή για τον Θρασύβουλο. Στη θέση του Πλαβούκου ο Σκόνδρας και σ' αυτή του Καλαμιώτη ο Σερέπας

69': Σουτ του Μίχου λίγα μέτρα έξω από την περιοχή η μπάλα περνάει άουτ

-Γκολ για την Καλλονή κόντρα στην Παναχαϊκή, η νησιώτες προηγούνται με 1-0

-Δεύτερο γκολ για τον Παναιτωλικό. 2-0 επί του Βύζαντα

75': Με δέκα παίκτες θα συνεχίσει ο Θρασύβουλος, καθώς ο Ντα Κόστα τραυματίστηκε την ώρα που ο Σταθόπουλος έχει ολοκληρώσει τις αλλαγές του.


-Δεύτερο γκολ για την Επανωμή. 2-1 την Καλλιθέα

-Ο Ακόστα μπήκε τελικά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά είναι φανερό ότι δεν μπορεί να συμμετέχει στις φάσεις

79': Κίτρινη στον Ντα Κόστα για μαρκάρισμα πάνω στον Φιρινίδη

-Γκολ για την Αναγέννηση Γιαννιτσών. 1-0 την Λάρισα

86': Σουτ του Παπανίκου, ο Φιρινίδης μπλοκάρει εύκολα

87': Αλλαγή για τον Ηρακλή. Στη θέση του Παληγεώργου, ο Νατσιόπουλος

90' 2-1 ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ: Κόρνερ του Νατσιόπουλου από τα δεξιά, πρώτη κεφαλιά του Βαγγελόπουλου, δεύτερη του Ισαάκ και η μπάλα στα δίχτυα. 2-1 ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

-Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων που μετρούν ήδη

90' +2: Κίτρινη κάρτα στον Φιρινίδη και στον Μπακάλη

-Δεύτερο γκολ του Πιερικού στη Νίκη Βόλου...2-0. Δεύτερο γκολ για την Καλλονή 2-0 την Παναχαϊκή και τρίτο για τον Παναιτωλικό...3-0 τον Βύζαντα

Τέλος του παιχνιδιού. Ο Ηρακλής κερδίζει 2-1 και παίρνει το πρώτο τρίποντο της χρονιάς

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γιώργος Στράντζαλης: Φιρινίδης, Λόπεθ, Μίχος, Βαγγελόπουλος, Παπαστεριανός, Φερνάντες (27' Κωνσταντινίδης), Παληγέωργος (87' Νατσιόπουλος), Βουτσιάς (60' Ισαάκ), Χιονίδης, Κριβόκαπιτς, Στεφανίδης.

Θρασύβουλος (Στάθης Σταθόπουλος): Σταυριανός, Τζιωρτζιόπουλος, Μπακάλης, Ντα Κόστα, Μπέκα (45'+ Καλαμιώτης) (66' Σερέπας), Ανδρίκος, Πλαβούκος (66' Σκόνδρας), Παπανίκου, Πάνος, Αγκόλι, Σύρος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κυριαζίδης Γεώργιος (Εβρου)

Α' ΒΟΗΘΟΣ: Λιώλιας Σωτήρης (Εβρου)

Β' ΒΟΗΘΟΣ: Βασιλόπουλος Σπυρίδων (Εβρου)

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βουράνης Παναγιώτης

Πηγή: bluearena,gr