Τα επεισόδια στον περίγυρο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας έφτασαν και στη Βουλή, όπου ο τομεάρχης Άμυνας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Γιώργος Νταβρής επιτέθηκε στην ηγεσία του Υπουργείου.
Ο τομεάρχης Άμυνας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Γιώργος Νταβρής αναφέρθηκε στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στον περιβάλλοντα χώρο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Αναλυτικά η δήλωση:
«Αξιότιμε κ. Υπουργέ της Εθνικής Άμυνας με αφορμή την σημερινή είσοδο στο Πεντάγωνο των εργαζομένων στα Ναυπηγεία, είναι καιρός να αντιληφθείτε ότι η πολιτική που μέχρι στιγμής εφαρμόζετε και τα νέα αχαρακτήριστα μέτρα που σχεδιάζετε να πάρετε εις βάρος των Ελλήνων πολιτών, δημιουργούν υπερβολική και δικαιολογημένη αγανάκτηση στους απλήρωτους και πεινασμένους οικογενειάρχες, που στη συνέχεια τους οδηγούν στο πεδίο της κοινωνικής βίας.
Κύριε Υπουργέ η πολιτική σας είναι αδιέξοδη.
Πείτε στον κ Στουρνάρα και στον κ. Πρωθυπουργό να πάρουν τα χρήματα από τους φοροφυγάδες και τους κλέφτες, για να μπορέσουν και οι πένητες πλέον των ναυπηγείων να καλύψουν τις βασικές ανάγκες των οικογενειών τους. Αποφύγετε πάση θυσία τη βία και αναλύστε σε βάθος το συγκεκριμένο περιστατικό.»