Έχουμε πει πολλές φορές ότι η ομάδα είναι καινούρια, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε δικαιολογίες όμως", δήλωσε ο Ξανθόπουλος και πρόσθεσε:
"Είδαμε σε βίντεο το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό και είπαμε ότι δεν γίνεται να παίξουμε χειρότερα, τουλάχιστον σε ότι αφορά την επίθεση μας γιατί στην άμυνα ήμασταν καλοί στο δεύτερο μέρος".

"Είδαμε που μπορούμε να χτυπήσουμε την Ολίμπια και την αναλύσαμε στο βίντεο ότι έχει πρόβλημα στο λόου πόστ. Παίξαμε πολύ στο λόου πόστ και βρήκαμε πολλά ελεύθερα σουτ με τα περισσότερα να μπαίνουν. Είχαμε πει στο βίντεο ότι το παιχνίδι το συγκεκριμένο είναι "κλειδί" καθώς δύσκολα θα περάσουν όλες οι ομάδες από εδώ".

"Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν ήμασταν τόσο καλοί στα σουτ, αλλά σήμερα βελτιωθήκαμε. Μπήκαν όλα τα σουτ, τα πήραμε και πήγαν όλα καλά".

"Δεν μπορεί κάποιος να είναι αδικημένος από τη στιγμή που είναι στον Παναθηναϊκό, σε μια ομάδα με έξι πρωταθλήματα Ευρώπης. Άρα από τη στιγμή που ήρθα ήξερα ότι θα έχω έναν τέτοιο ρόλο. Θα κάνω ότι μου ζητήσει ο προπονητής. Είτε να παίξω άμυνα, είτε να πιέσω, είτε να πάρω κάποια ελεύθερα σουτ".

"Είναι τιμή για κάθε παίκτη να παίζει στην Εθνική αν κληθώ θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να μπορέσω να είμαι στην ομάδα".
Από τον/την Newsroom