Παροδικές βροχές ή καταιγίδες στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στα ανατολικά ηπειρωτικά, στα δυτικά κυρίως τμήματα του Αιγαίου και πιθανόν στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, περιμένουμε την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012. >>>
Τα φαινόμενα στην ηπειρωτική χώρα θα είναι εντονότερα στα ορεινά, ενώ τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 27 στη Δυτική και Κεντρική Ελλάδα, από 16 έως 29 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 19 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι, με εξαίρεση τα νοτιότερα πελάγη όπου θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά ισχυροί. Μέτριοι και στα βόρεια τμήματα ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στο Ιόνιο.

Νεφώσεις κατά περιόδους, με πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα μετά το μεσημέρι κυρίως στα βόρεια και ανατολικά και περιορισμένη τοπικά ορατότητα νωρίς το πρωί, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και στις ανατολικές ακτές δε θα ξεπεράσει τους 26. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα βροχής κυρίως στα ορεινά και περιορισμένη τοπικά ορατότητα, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 26 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοπικά στα ανοικτά ισχυροί, αλλά μετά το μεσημέρι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.