H "Sυn" γράφει για Μαρινάκη και στημένα! Με αφορμή την αναμέτρηση της Αρσεναλ με τον Ολυμπιακό στο Λονδίνο, οι Άγγλοι θυμήθηκαν το περσινό σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια στην Ελλάδα εμπλέκοντας τον Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Το κείμενο υπογράφει ο ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφος της "Sun", Αντώνης Καστρινάκης και αρχικά αναφέρει:

"Ο αντίπαλος της Αρσεναλ έρχεται στο Εμιρέιτς κάτω από την σκιά ενός τεράστιου σκανδάλου με στημένα παιχνίδια. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκηςεξακολουθεί να βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινική δίωξη, 15 μήνες μετά το σκάνδαλο…

Οι οπαδοί των `κανονιέρηδων' θα εντυπωσιαζόντουσαν εάν γνώριζαν ότι ο άνθρωπος που θα βρίσκεται στα VIP του σταδίου, λίγα μέτρα μακριά από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Αρσεναλ, Ιβάν Γκαζίδις (σ.σ με ελληνο-νοτιοαφρικανική υπηκοότητα), αντιμετωπίζει δίωξη για ανάμειξη σε στημένους αγώνες.

Ο πρόεδρος της ελληνικής ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης πρόκειται επίσης να βρίσκεται δίπλα στον Γκαζίδις, στο γεύμα που συνηθίζεται να έχουν οι ηγέτες των δύο ομάδων, πριν από τον αγώνα".

Στη συνέχεια η "Sun" γράφει για τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, τονίζοντας: "Εχει στηρίξει έντονα την αθωότητά του. Ωστόσο, έπειτα από έναν και πλέον χρόνο, παραμένει σε εξέλιξη η έρευνα γύρω από το όνομα και την ανάμειξή του" και ακολουθούν παλαιότερες δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη:

"Η υπόθεση με τους στημένους αγώνες δεν μας αγγίζει. Όσον αφορά την υποτιθέμενη ανάμειξή μου, δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει οποιαδήποτε παράβαση", ήταν τα λεγόμενα του.

Ομως, δεν τελείωσε εκεί το δημοσίευμα καθώς το άρθρο στη συνέχεια αναφέρει: "Ο Μαρινάκης κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και δωροδοκία. Βέβαια, μπορεί να ταξιδέψει στο Λονδίνο και να συνοδεύσει την αποστολή του Ολυμπιακού καθώς μπορεί αρχικά να του είχε επιβληθεί ποινή απαγόρευσης εξόδου από την χώρα, ποινή που στην συνέχεια ήρθη καθώς θεωρήθηκε απίθανο να εγκαταλείψει την χώρα".

Το δημοσίευμα αναφέρεται στο σκάνδαλο των στημένων με λεπτομέρειες σχετικά με τις σελίδες της δικογραφίας και τον αριθμό των ατόμων που κατηγορήθηκαν για την συμμετοχή "στο σκάνδαλο που τραυμάτισε την Ελλάδα, μετά την κατάκτηση του Euro 2004", ενώ υπάρχει αναφορά και στον Αβραάμ Παπαδόπουλο και το όνομα του που υπήρχε καθώς αντιμετωπίζει κατηγορίες για παράνομο στοίχημα, απάτη και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες ενώ έχει αρνηθεί σθεναρά την ανάμειξή του και δήλωσε πρόθυμος να συνεργαστεί με τις αρχές για να "καθαρίσει" το όνομά του.

Τέλος, υπάρχει αναφορά στην επιστροφή των Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλας και Ηρακλή στη Football League.