Επεισόδια με άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. και ΔΕΛΤΑ όταν προσπάθησαν να σπάσουν τον τσιμεντένιο φράχτη, που έχτισαν εργαζόμενοι.
Εργαζόμενοι στο Δρομοκαϊτειο αποφάσισαν να χτίσουν την εξωτερική είσοδο για να μη δεχτούν άλλους τρόφιμους διαμαρτυρόμενοι για την υποχρηματοδότηση του ιδρύματος και την έλλειψη προσωπικού. 
Από νωρίς το πρωί, πήραν μυστρί και... τσιμεντόλιθους κι άρχισαν να χτίζουν, συμβολικά, την είσοδο του νοσοκομείου. 
Ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων στο Δρομοκαΐτειο, Μιχάλης Γιαννακός δήλωσε την πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Mega πως όλα γίνονται συμβολικά. «Έχουμε δείξει την ευαισθησία μας στους Έλληνες πολίτες. Το Δρομοκαΐτειο είναι δημόσιο νοσοκομείο. Επειδή τα ψυχικά νοσήματα έχουν οξυνθεί το τελευταίο διάστημα εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, υπερδιπλασιάστηκαν οι εισαγωγές. 
Αυτή τη στιγμή το νοσοκομείο είναι υπέρ-γεμάτο. Το υπουργείο αρνείται να λύσει τα προβλήματα του νοσοκομείου. Φέτος ο προϋπολογισμός του νοσοκομείου είναι 3,5 εκατ. ευρώ. Ο ΕΟΠΥΥ δε μας έχει δώσει ούτε ένα ευρώ από τις όφειλες. Αποτέλεσμα είναι να έχει υποβαθμιστεί η ποιότητα του φαγητού των ασθενών, να μην έχουμε σύριγγες και γάζες και να αναγκάζονται οι νοσηλευτές με δικά τους χρήματα να πηγαίνουν στα φαρμακεία να αγοράζουν σύριγγες και γάντια για να κάνουν ενέσεις στους ασθενείς».
Το προσωπικό αποδεκατίστηκε εξαιτίας συντάξεων, εφεδρείας, είπε ο Μ. Γιαννακός, προσθέτοντας ότι δεν έχουν γίνει προσλήψεις τα τελευταία 10 χρόνια. «Στα τμήματα με 40 ασθενείς, υπάρχει πια μόνο μια εκπαιδευόμενη νοσηλεύτρια», κατέληξε. 
Η κίνηση των εργαζομένων στο Δρομοκαΐτειο να χτίσουν την είσοδο με τσιμεντόλιθους έληξε με προσαγωγές. Η επέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση. Ο πρόεδρος των εργαζομένων, Μιχάλης Γιαννακός μαζί με άλλους δύο εργαζόμενους προσήχθησαν στην αστυνομία, ενώ ο πρόχειρος τοίχος που είχε στηθεί στην είσοδο γκρεμίστηκε από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.