TomCruise02PA230511Την πρώτη φορά που ο Τομ Κρουζ υποδύθηκε τον κατάσκοπο Ίθαν Χαντ ήταν το 1996. Φθάσαμε στο 2012 και άλλη μία ταινία της σειράς “Επικίνδυνες Αποστολές”, έρχεται… to a theater near you… >>>

 

Η τέταρτη –και τελευταία ως τώρα- ταινία της σειράς, Mission: Impossible – Ghost Protocol, βγήκε στις αίθουσες τον περασμένο χρόνο.

Σε μια συνέντευξή του στο Total Film, ο Κρουζ δήλωσε πως θα συνεχίσει να γυρίζει ταινίες της σειράς, όσο θα το θέλουν οι κινηματογραφόφιλοι και οι φαν των MI.

“Άρχισα τις ταινίες της σειράς Mission: Impossible ελπίζοντας πως θα γύριζα πολλές από αυτές. Ο Ίθαν είναι ένας χαρακτήρας με τον οποίο μπορώ να… μεγαλώσω. Αυτήν τη στιγμή, είναι η πιο ακριβή ταινία της Παραμάουντ, αλλά και το πρώτο φιλμ στο οποίο κάνω παραγωγή. Ενθουσιάστηκα! Θα κάνω όσες ταινίες μπορώ! Όσες… αντέχουν να δουν οι φίλοι της σειράς”!

Η επόμενη ταινία του Τομ Κρουζ θα είναι η “Jack Reacher”, στην οποία παίζει τον ομώνυμο ρόλο ενός αντιήρωα, από τη δημοφιλή νουβέλα του βρετανού συγγραφέα Λι Τσάιλντ. Ο Ρίτσερ είναι πρώην στρατονόμος που καταδιώκει έναν ελεύθερο σκοπευτή, ο οποίος έχει μόλις δολοφονήσει πέντε ανθρώπους σε μια από τις μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ.

Στην ταινία παίζουν, ακόμη, οι Rosamund Pike, Robert Duvall, Richard Jenkins, David Oyelowo και Werner Herzog. Πρώτη προβολή στις 27 Δεκεμβρίου.

Δείτε  το τρέιλερ: