Σε απίστευτη καταγγελία προχώρησε το μέλος της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ Αρης, Αλέκος Κατσιαούνης, σε δηλώσεις που έκανε στον τηλεοπτικό σταθμό «Μακεδονία TV».

Κατήγγειλε ότι... πλακώθηκαν στο ξύλο οι Γιώργος Δώνης, Τάσος Κάκος στα αποδυτήρια της Τούμπας.«Υπήρξε ένα επεισόδιο αρκετά σοβαρό μεταξύ των δύο, σύμφωνα με τις μαρτυρίες ανθρώπων του Αρη, όπως μου τις μετέφεραν. Μου είπαν ότι οι δύο άνδρες ήρθαν στα χέρια, ότι υπήρξαν μπουνιές, κλωτσιές και σπρωξίματα! Είναι ένα πολύ σοβαρό περιστατικό και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν δόθηκε η πρέπουσα έκταση. Πρέπει να τα πάρουν σοβαρά οι υπεύθυνοι του ποδοσφαίρου. Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα από έναν προπονητή και έναν διαιτητή, είναι μεγάλα ονόματα στον χώρο. Ξέφυγε η κατάσταση. Ανεπίτρεπτη κατάσταση. Ίσως επειδή είναι τόσο τραγικό από μόνο του το γεγονός και κάποιοι προσπαθούν να καλύψουν αυτό που έγινε, για αυτό δεν δόθηκε έκταση», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στον αγωνιστικό χώρο και στη φισούνα, απάντησε ότι «η φιλοξενία από τον επίσημο ΠΑΟΚ ήταν άψογη, αλλά δεν συνέβη το ίδιο στον αγωνιστικό χώρο. Έγιναν επεισόδια και η συμπεριφορά ορισμένων ανθρώπων του ΠΑΟΚ και δη σεκιούριτι ήταν τραγική. Προπηλάκισαν παίκτες του Άρη και δεν έχουν λόγο να πουν ψέματα τα παιδιά. Έγιναν γεγονότα που δεν τιμούν το ποδόσφαιρο!»