Για δεύτερη μέρα υπήρξε ένταση στο Χυτήριο. Χρήση χημικών από τα ΜΑΤ- 35 οι προσαγωγές
Δεύτερο βράδυ έντασης έξω από το θέατρο «Χυτήριο», όπου η Αστυνομία έκανε περιορισμένη χρήση χημικών προκειμένου να διαλύσει συγκεντρωμένο πλήθος που διαμαρτυρόταν για την παράσταση Corpus Cristi, ενώ προχώρησε και σε τουλάχιστον 35 προσαγωγές. 
Την ίδια ώρα, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτη, με παραγγελία του προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε, ζήτησε να ενημερωθεί εάν ειδοποιήθηκε ο εισαγγελέας Υπηρεσίας για τα χθεσινά επεισόδια έξω από το Θέατρο Χυτήριο. Εάν ειδοποιήθηκε, ζητά να πληροφορηθεί γιατί δεν παρενέβη.
Παράλληλα, ο υπουργός Δικαιοσύνης ζήτησε από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να αξιολογήσει εάν συντρέχει περίπτωση διάπραξης του αδικήματος της παράλειψης καθήκοντος από τους αστυνομικούς, σε σχέση με την απελευθέρωση ατόμου από το βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά, την ώρα που τον προσήγαγαν σε υπηρεσιακό λεωφορείο. 
Σημειώνεται πως σε βάρος του Παππά, σχηματίστηκε δικογραφία από το αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας, ενώ το προανακριτικό υλικό θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

35 οι προσαγωγές

Η ένταση ξεκίνησε γύρω στις 20.00, όταν και συγκεντρώθηκαν ομάδες ατόμων που τάχθηκαν υπέρ του θεατρικού έργου κι ενώ ήδη υπήρχαν συγκεντρωμένοι κατά της παράστασης. 
Λίγο αργότερα, υποστηρικτές της «Χρυσής Αυγής» που συμμετείχαν σε διαδήλωση στην Αχαρνών και Νιόβης κατέφτασαν και αυτοί στο «Χυτήριο».
Αμέσως μετά, ενισχύθηκαν οι παρουσίες των αστυνομικών δυνάμεων και ακολούθησε η επέμβαση των ΜΑΤ, προκειμένου να διαλύσουν τη συγκέντρωση, καθώς ακροδεξιοί και άτομα που συμμετέχουν σε παραθρησκευτικές οργανώσεις προσπάθησαν να πλησιάσουν στον θέατρο. 
Έγινε χρήση δακρυγόνων για να απωθήσουν τους διαδηλωτές και λίγη ώρα μετά έγινε και δεύτερος ψεκασμός από τις αστυνομικές δυνάμεις. 
Ο αριθμός των προσαγωγών ανέρχεται στις 35, ο οποίοι μεταφέρθηκαν στη ΓΑΔΑ με πούλμαν.