Συνεχίζει την αήττητη πορεία του ο "Θρύλος" που επιβλήθηκε των Αρκάδων με 1-0 με γκολ του Χολέμπας.
Στο πρώτο μέρος, ο Ολυμπιακός δυσκολευόταν να αναπτυχθεί, αφού ο Αστέρας ήταν εξαιρετικά στημένος στην άμυνα, είχε κλείσει όλους τους διαδρόμους και το πρέσινγκ σε όποιον είχε την μπάλα ήταν ασφυκτικό. Έτσι λοιπόν, το θέαμα ήταν κακό, ο ρυθμός επίσης, οι ευκαιρίες ελάχιστες, όμως παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 43' με τον Χολέμπας, έπειτα από εκτέλεση φάουλ.

Στην επανάληψη τα πράγματα ήταν ακόμη χειρότερα, αφού οι "ερυθρόλευκοι" επαναπαύτηκαν στο 1-0, δεν είχαν καθόλου ηρεμία στο παιχνίδι τους, έκαναν πολλά λάθη και παραλίγο να το πληρώσουν, αφού αν η κεφαλιά του Καλαντζή στο 83' δεν κατέληγε στο δοκάρι, οι Πειραιώτες δεν θα έκαναν το 6 στα 6. Όλα τα παραπάνω έφεραν μεγάλη απογοήτευση στον κόσμο, που ξέσπασε στο τέλος του αγώνα. Σε όσους είχαν μείνει στο "Καραϊσκάκης", αφού αρκετοί δεν άντεξαν αυτή την εικόνα και αποχώρησαν από το 80'!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Χολέμπας (51’ λ.τρ. Τοροσίδης), Κοντρέρας, Μανωλάς, Μοδέστο, Σιόβας, Μανιάτης, Ιμπαγάσα (51’ λ.τρ. Φουστέρ), Μασάντο, Αμπντούν, Τζεμπούρ (83’ Μήτρογλου).

Στον πάγκο: Μέγιερι, Τάτος, Γκρέκο, Πάντελιτς.

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Πιπίνης, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Ουσέρο (73’ Φραγκουλάκης), Άλβαρες (63’ Καρντάσιο), Ντε Μπλάσις (54’ Καλαντζής), Ράγιος, Ναβάρο, Περόνε.

Στον πάγκο: Μπαντής, Καστέλς, Γιαλούσης, Κωστούλας.

Διαιτητής: Μάνταλος (Αθηνών)
Βοηθοί: Τουμπακάρης (Αθηνών), Γεωργαράκος (Αθηνών)
Γήπεδο: «Γεώργιος Καραϊσκάκης»