Ισοπαλία για τον Ηρακλή στο Αίγιο, απέναντι στην ομάδα της Παναχαϊκής. Ο "Γηραιός" πήρε το βαθμό της ισοπαλίας και συνεχίζει τη μάχη της ανόδου με 2 βαθμούς σε 2 παιχνίδια.

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

- Ξεκίνησε ο αγώνας

5': Ισορροπημένο το παιχνίδι στο πρώτο πεντάλεπτο με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο.

- Τι και αν το παιχνίδι είναι κεκλεισμένων των θυρών, ο κόσμος του Ηρακλή, βρίσκεται και στο Αίγιο και συμπαραστέκεται σε ακόμα ένα παιχνίδι στην ομάδα του Γιώργου Στράντζαλη.

- Χωρίς φάσεις μέχρι στιγμής στο παιχνίδι. Με τον Ηρακλή να δείχνει σε αυτά τα πρώτα λεπτά του αγώνα πολύ καλά διαβασμένος.

- Πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι για τον Ηρακλή, με τον Γεωργίου να θέλει να πιάσει στον ύπνο τον Πίτκα από πολύ μακριά, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

- Πολύ μέτριο παιχνίδι στο πρώτο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης. Με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πάρουν τα ηνία του αγώνα. 

26': Ο Ηρακλής απειλεί και πάλι την εστία του Πίτκα, όταν μετά από φάουλ του Κριβόκαπιτς, ο Ντάνι Λόπεθ έπιασε τη κεφαλιά από το ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

40': Η μεγάλη ευκαιρία του αγώνα μέχρι τώρα είναι για την Παναχαϊκή. Οι αμυντικοί του Ηρακλή, έχασαν τον Σολάκη, ο οποίος έπιασε ανενόχλητος μια σκαστή κεφαλιά με τη μπάλα να περνάει μόλις άουτ.

- Ενα λεπτό θα είναι ο έξτρα χρόνος του πρώτου ημιχρόνου.

- Κακό το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς πολλές φάσεις με τον Ηρακλή μέχρι στιγμής να αμύνεται καλά, χωρίς ωστόσο να έχει δημιουργήσει φάσεις μπροστά από την εστία του Πίτκα. 

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

- Ξεκίνησε το β' μέρος

46': Με μία αλλαγή ξεκίνησε ο Γιάννης Παπακώστας. Ο Γκούρτσας πέρασε στη θέση του Βασιλαντωνόπουλου.

48': Ευκαιρία με τον Σολάκη, όμως ο Παπαστεριανός την ύστατη στιγμή έκοψε τον 40χρονο επιθετικό.

53': Πρώτη πολύ καλή φάση για τον Ηρακλή με σουτ του Στεφανίδη από πλάγια θέση, ο Πίτκας διώχνει με υπερένταση τη μπάλα.

54': Τεράστια ευκαιρία για το 0-1. Ο Κριβόκαπιτς γύρισε τη μπάλα, αυτή έφτασε στον Τροίρη, ο οποίος έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ η μπάλα πέρασε εκατοστά έξω από το αριστερό γάμα του Πίτκα.

56': Πρώτη αλλαγή για τον Ηρακλή. Ο Χιονίδης πέρασε στον αγώνα στη θέση του Σουλίδη.

59': Αλλαγή για την ομάδα της Πάτρας. Ο Καραμανλής στη θέση του Σολάκη.

62': Μεγάλη ευκαιρία για την Παναχαϊκή με τον Γκούρτσα. Και πάλια ασυνενοησία στην άμυνα του Ηρακλή, ο Γκούρτσας όμως με διπλή προσπάθεια αστοχεί.

- Αποβάλλεται από τον πάγκο του Ηρακλή, ο γυμναστής της ομάδας, ο Ηλίας Αμπατζίδης.

- Κίτρινη κάρτα για τον Καραμανλή.

67': Ντεμπούτο και για τον Ισάακ. Περνάει στη θέση του Φερνάντεζ.

72': Κλείνει τις αλλαγές του ο Παπακώστας. Ο Ουρτάδο πέρασε έξω και ο Μ'πία πέρασε στη θέση του.

76': Διπλή επέμβαση του Φιρινίδη σε σουτ των Ντίνα και Βοσκόπουλου.

79': Κίτρινη κάρτα στον Παπαστεριανό.

81': Ο Κριβόκαπιτς θα αντικατασταθεί από τον Νατσιόπουλο.

82': Ευκαιρία από τον Νατσιόπουλο. Ο Πίτκας διώχνει σε κόρνερ.

90:' Κίτρινη κάρτα στον Ισάακ

- Τρία θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων

90+2': Κίτρινη κάρτα στον Μ'πία

- Τέλος του αγώνα

Παναχαϊκή (Γιάννης Παπακώστας): Πίτκας, Σπίνουλας, Ντιόγκο, Σαλαμαστράκης, Βοσκόπουλος, Ουρτάδο (72' Μ'πία), Βασιλαντωνόπουλος (46' Γκούρτσας), Ολίσε, Σολάκης (59' Καραμανλής), Μπρέσκα, Ντίνας.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γιώργος Στράντζαλης): Φιρινίδης, Βαγγελόπουλος, , Λόπεζ, Φερνάντεζ (67' Ισάακ), Τροϊρης, Λιαπάκης, Σουλίδης (58' Χιονίδης), Παπαστεριαννός, Στεφανίδης, Κριβοκάπιτς (81' Νατσιόπουλος), Γεωργίου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιαννουλάκης (Χανίων)

ΒΟΗΘΟΙ: Μπαμπάς, Νικολάδος (Αθηνών)

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σφακιανάκης (ΑΘΗΝΩΝ)