Έχοντας σαν πρόσφατο παράδειγμα το tweet του Στέφανου Αθανασιάδη που έφερε την αντίδραση της ΠΑΕ Άρης, ας θυμηθούμε κάποια ακόμα "επίμαχα" τιτιβίσματα που αφορούν γνωστούς αθλητές.

Το πιο πρόσφατο, που έγινε θέμα μέχρι και στη Βουλή είναι της πρωταθλήτριας του άλματος εις τριπλούν Βούλας Παπαχρήστου. Ένα σχόλιο της αθλήτρια στο λογαριασμό της χαρακτηρίστηκε ρατσιστικό και επέφερε τον αποκλεισμό της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΕ: «Με απόφαση του αρχηγείου της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, τίθεται εκτός Ολυμπιακής Ομάδος η αθλήτρια στίβου του άλματος τριπλούν Παρασκευή Παπαχρήστου για δηλώσεις της που αντίκεινται στις αξίες και τα ιδεώδη του Ολυμπισμού. Η αθλήτρια δεν βρίσκεται στο Λονδίνο καθώς αναμενόταν λίγο πριν την έναρξη των αγωνισμάτων στίβου». 

Μεγάλο θέμα είχε δημιουργηθεί στις τάξεις του Ολυμπιακού, ανάμεσα σε Diogo και Pantelic. Οι δυο επιθετικοί των πρωταθλητών Ελλάδας δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις, με τον Βραζιλιάνο μάλιστα να του επιτίθεται στο Twitter γράφοντας, " Έχω να παλεύω με τους δαίμονες κάθε ημέρα. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει ένα άτομο που παίζει μαζί μου και δεν με αποδέχεται και όλοι ξέρουν το γιατί…". O Pantelic σύμφωνα με τα λεγόμενα του Diogo προκαλούσε με τη μπελάδες βρέθηκε ο Ολλανδός επιθετικός της Liverpool, Ryan Babel, όταν λίγες ώρες μετά την ήττα της ομάδας του από την Manchester UTD για το FA Cup, δημοσίευσε στο προσωπικό του Twitter link που οδηγούσε σε μία "φτιαγμένη φωτό" του διαιτητή της αναμέτρησης Howard Webb με φανέλα της ομάδας του Manchester. Μαζί με τη φωτογραφία πρόσθεσε και το σχόλιο: "Και τον αποκαλούνε ως έναν από τους καλύτερους διαιτητές; Γελοίο!". 
Η βρετανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία κατηγόρησε τον παίχτη για "απρεπή συμπεριφορά" με τον ίδιο να ζητάει συγνώμη πάλι μέσω του Twitter του.
Θυμίζουμε πως ο Ολλανδός διεθνής είχε ξαναβρεθεί στην ίδια θέση περίπου πριν ένα χρόνο όταν, με ανακοίνωσή του πάλι μέσο του Twitter, είχε καυτηρ 57,000 ευρώ. 

Σε μπελάδες βρέθηκε ο Ολλανδός επιθετικός της Liverpool, Ryan Babel, όταν λίγες ώρες μετά την ήττα της ομάδας του από την Manchester UTD για το FA Cup, δημοσίευσε στο προσωπικό του Twitter link που οδηγούσε σε μία "φτιαγμένη φωτό" του διαιτητή της αναμέτρησης Howard Webb με φανέλα της ομάδας του Manchester. Μαζί με τη φωτογραφία πρόσθεσε και το σχόλιο: "Και τον αποκαλούνε ως έναν από τους καλύτερους διαιτητές; Γελοίο!". 
Η βρετανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία κατηγόρησε τον παίχτη για "απρεπή συμπεριφορά" με τον ίδιο να ζητάει συγνώμη πάλι μέσω του Twitter του.
Θυμίζουμε πως ο Ολλανδός διεθνής είχε ξαναβρεθεί στην ίδια θέση περίπου πριν ένα χρόνο όταν, με ανακοίνωσή του πάλι μέσο του Twitter, είχε καυτηριάση την απόφαση του τότε προπονητή του Rafa Benitez να μην το συμπεριλάβει στην αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι με την Stoke City. Συγκεκριμένα είχε γράψει:
"Γεια σας φίλοι, έχω να σας πω μερικά άσχημα νέα. Δεν θα ταξιδέψω στο Stoke. Το αφεντικό με άφησε έξω χωρίς καμία εξήγηση!".
Η οργισμένη αντίδραση του Rafa οδήγησε στο σβήσιμο της δημοσίευσης και την απενεργοποίηση του λογαριασμού του παίχτη!


Τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά ανάμεσα στους παίκτες της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης και αυτό φαίνεται σε κάθε ευκαιρία. Εξαίρεση δε θα μπορολυσε να αποτελεί το Twitter, στο οποίο οι δυο άσοι της «βασίλισσας» Σέρχιο Ράμος και Αλβάρο Αρμπελόα διέγραψαν από φίλο τους τον Ζεράρ Πικέ από τους «μπλαουγκράνα». Το ίδιο βέβαια έκανε και ο διεθνής αμυντικός, αποδεικνύοντας ότι το κλίμα ανάμεσα στις δυο πλευρές είναι τεταμένο.