Γιος ανώτερου αστυνομικού συνελήφθη μετά από έλεγχο των αστυνομικών να μεταφέρει στο αυτοκίνητο του ένα κιλό χασίς, όπως αποκαλύπτει το ένθετο Metronews της εφημερίδας Metrosport.
Η σύλληψη έγινε στις 12 του μήνα, δηλαδή την προηγούμενη εβδομάδα, χωρίς να ανακοινωθεί ότι πρόκειται για γιο ανώτερου αστυνομικού. Βέβαια όπως έγινε γνωστό, ο πατέρας που φέρει τον βαθμό του αστυνομικού διευθυντή, δεν έχει καμία σχέση με την παράνομη δραστηριότητα του γιού του και όπως είναι φυσικό έπεσε από τα σύννεφα όταν το έμαθε.


Η σύλληψη έγινε στη συμβολή των οδών Αντιγονιδών με Εγνατία, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όταν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Δυτικής Θεσσαλονίκης, σταμάτησαν το όχημα για έλεγχο. Σύμφωνα με πληροφορίες όταν οι αστυνομικοί ανακάλυψαν το δέμα με το ένα κιλό χασίς, ο 26χρονος έγινε ιδιαίτερα εριστικός και άρχισε να τους απειλεί αποκαλύπτοντας μάλιστα την ιδιότητα του πατέρα του. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές η ένταση στο σημείο αυξήθηκε καθώς ο νεαρός ήταν πολύ εριστικός και σε κάποια στιγμή προσπάθησε να επιτεθεί στους αστυνομικούς που τελικά τον συνέλαβαν! 

Σε βάρος του 26χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου «Περί Ναρκωτικών». Συνολικά στην κατοχή του 26χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα δέμα κάνναβης συνολικού βάρους 1 κιλού και 82 γραμμαρίων.