Οι κατηγορούμενοι δεν συναίνεσαν στην παρουσία των τηλεοπτικών καμερών και έτσι το δικαστήριο δεν επιτρέπει την οπτικοακουστική κάλυψη.

Απέρριψε το δικαστήριο το αίτημα των τηλεοπτικών δημοσιογράφων να τους δοθεί άδεια ώστε να καλύψουν και με εικόνα μέσα από την αίθουσα την ακροαματική διαδικασία.
Οι κατηγορούμενοι δεν συναίνεσαν στο αίτημα αφου κατέθεσαν οτι δεν επιθυμούν κάτι τέτοιο και έτσι η έδρα δεν το επέτρεψε αφού για να γίνει κάτι τέτοιο απαιτείται η σύμφωνη γνώμη όλων των κατηγορουμένων . Έτσι η δίκη που ξεκίνησε σήμερα θα καλυφθεί παρουσία των δημοσιογραφων χωρίς όμως κάμερες και κασετοφωνάκια.
Στο μεταξύ στις απολογίες τους οι κατηγορούμενοι μέχρι τώρα φαίνεται να αρνούνται την όποια εμπλοκή τους. Ο πρώην γενικός γραμματέας του Δήμου, έκανε λόγο για δημόσια διαπόμπευσή του τους τελευταίους 17 μήνες, που είναι προφυλακισμένος, ενώ ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος ισχυρίστηκε ότι δεν είχε καμία σχέση και μάλιστα αυτός ήταν, που έφερε την υπόθεση στο φως και κατηγόρησε τον βασικό ύποπτο, τον Ν. Σαξώνη, ότι τον ενέπλεξε για να ελαφρύνει τη θέση του.
Μετά από σύντομη διακοπή η δίκη θα συνεχιστεί μετά τις 11.00.