Δύο φιλικούς αγώνες με ελληνικές ομάδες θα δώσει στη 1 και στις 3 Οκτωβρίου 2012 η Ομάδα Ελλήνων Βετεράνων Ποδοσφαίρου «Έλληνες» του «F.C. POPANDOPULO» Μόσχας. >>>

Οι αγώνες δίνονται στο πλαίσιο των αθλητικών προγραμμάτων του Κέντρου Μελέτης και Ανάπτυξης του Ελληνικού Πολιτισμού της Μαύρης Θάλασσας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και με την υποστήριξη του Γενικού Προξενείου Ρωσίας στη Θεσσαλονίκη.
Αρχηγός της αποστολής της Ομάδας Ελλήνων Βετεράνων Ποδοσφαίρου «Έλληνες», που θα βρίσκεται στην Ελλάδα από τις 28 Σεπτεμβρίου έως τις 5 Οκτωβρίου 2012, θα είναι ο κ. Βασίλης Παπαδόπουλος και προπονητής της ομάδας ο κ. Ιγκόρ Αντωνιάδης.
Οι αγώνες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της προσπάθειας του Κέντρου Μελέτης και Ανάπτυξης του Ελληνικού Πολιτισμού της Μαύρης Θάλασσας της ΠΚΜ και της Προέδρου του Χριστίνας Κελεσίδου να ενισχυθούν οι σχέσεις της ελληνικής διασποράς της Ρωσίας με τη Μητέρα Πατρίδα και της Ρωσίας με την Ελλάδα.
Το πρόγραμμα των ποδοσφαιρικών αγώνων της Ομάδας Ελλήνων Βετεράνων Ποδοσφαίρου «Έλληνες» του «F.C. POPANDOPULO» Μόσχας με ελληνικές ομάδες έχει ως εξής:
Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012, στις 17:00, ποδοσφαιρικός αγώνας με την Ομάδα Βετεράνων Ποδοσφαίρου Ευόσμου στο γήπεδο του Δημοτικού Αθλητικού Πάρκου Ευόσμου (Αριστοτέλους 3, Εύοσμος) 
Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012, στις 17:00, ποδοσφαιρικός αγώνας με τη μικτή Ομάδα Βετεράνων Χαλκιδικής στο Δημοτικό Γήπεδο Νέων Μουδανιών στη Χαλκιδική.