Σκληρή επίθεση από τον πρόεδρο της Ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδος Ναΐμ Ελγαντούρ, στον Α. Σαμαρά. Γιατί τον αποκαλεί "ρατσιστή"

"Ο μεγαλύτερος ρατσιστής στην Ελλάδα είναι ο πρωθυπουργός", υποστήριξε ο πρόεδρος της Ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδος Ναΐμ Ελγαντούρ, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου με αφορμή τις αντιδράσεις από την προβολή της ταινίας η οποία θεωρείται ότι προσβάλει το Μωάμεθ.
Η συνέντευξη δόθηκε κατά την εκδήλωση που οργάνωσε η η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδος για την περίφημη ταινία "Η Αθωότητα των Μουσουλμάνων", που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στον Μουσουλμανικό κόσμο.
Στη συνέχεια ανέφερε: "Ο πρωθυπουργός μας είναι ρατσιστής. Ζω σε μια χώρα όπου ο πρωθυπουργός μας ο πρωθυπουργός της χώρας είναι ρατσιστής. Βασίζομαι στην καμπάνια που έκανε πριν τις εκλογές που έλεγε και ψάξτε να τα βρείτε μόνοι σας που έλεγε για τους μετανάστες ότι είμαστε κατακτητές."
Ο κ. Ελγαντούρ κατηγόρησε την Αμερική για "βρώμικο" παιχνίδι λόγω τον επικείμενων προεδρικών εκλογών.
Ο ίδιος, είπε ότι οι επιθέσεις βίας δεν δικαιολογούνται και δεν ταιριάζουν στους μουσουλμάνους, ενώ εξέφρασε τη λύπη του για τη δολοφονία του Λίβυου πρέσβη.
Ερωτώμενος για το θέμα του τζαμιού, ανέφερε ότι θα έπρεπε να έχει γίνει μέχρι σήμερα επίσημος χώρος προσευχής των μουσουλμάνων ενώ σχολίασε ότι η Εκκλησία, "γεγονός που είναι υπέρ της", για δεύτερη φορά έδωσε μέρος για να γίνει το τζαμί που ζητούν, με την επίσημη Πολιτεία να κωλυσιεργεί.
Υπέρ των μουσουλμάνων Ελλάδας τάχθηκε και ο γενικός γραμματέας θρησκευμάτων του υπουργείου Παιδείας, Γιώργος Καλαντζής καθώς και άλλοι, Έλληνες, που κλήθηκαν στη συνέντευξη Τύπου να μιλήσουν για το θέμα που έχει προκαλέσει την οργή των μουσουλμάνων παγκοσμίως.

πηγή: www.news247.gr