Οπαδοί της Α.Ε.Κ βρέθηκαν πριν από λίγο στα Σπάτα και τα είπαν με τους παίκτες και τον Βλάχο, ζητώντας τους ν' αναλάβουν τις ευθύνες τους!
Μετά τη νέα ήττα από τον Πανιώνιο, η ΑΕΚ είναι μόνη στην τελευταία θέση και περίπου 20 οπαδοί της Ένωσης συγκεντρώθηκαν στο προπονητήριο της ομάδας στα Σπάτα περιμένοντας την αποστολή που επέστρεφε από τη Νέα Σμύρνη.

Με το που φάνηκε το πούλμαν, φώναξαν όλους τους ποδοσφαιριστές και τον Βαγγέλη Βλάχο τονίζοντάς τους σε έντονο ύφος:

"Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να ματώνετε τη φανέλα. Δε θέλουμε να βλέπουμε αδιαφορία και δυστυχώς κάποιοι από εσάς αυτό δείχνετε. Πάθος θέλουμε να βλέπουμε. Δε ζητάμε κάτι παράλογο. Κάποιοι δεν τα δίνετε όλα στον αγωνιστικό χώρο.

Μάλλον δεν ξέρετε σε ποια ομάδα παίζετε. Ξέρουμε τι δυσκολίες υπάρχουν, όπως ξέρουμε και ότι υπέυθυνη για το ότι η ομάδα έχει φτάσει σ' αυτό το σημείο είναι η διοίκηση. Αν όμως υποβιβασθεί η ΑΕΚ να ξέρετε ότι θα σας πάρει κι εσάς η μπάλα", ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια των οπαδών της Ενωσης.

Οι οπαδοί πέρασαν, πάντως, το μήνυμα ότι τώρα αρχίζουν τα δύσκολα και επεσήμαναν στους ποδοσφαιριστές πως πρέπει να συνειδητοποιήσουν τι φανέλα φοράνε.