Χωρίς καύσιμα έμεινε η αστυνομία. >>>

Διαβάστε την επιστολή:

«Κύριε Υπουργέ,

Κύριε Αρχηγέ,

Όπως μας ενημερώνουν Προεδρεία Πρωτοβάθμιων Ενώσεών μας, άρχισαν και πάλι οι δυσλειτουργίες σειράς Αστυνομικών Υπηρεσιών εξαιτίας της έλλειψης καυσίμων!

Χαρακτηριστικότατη η περίπτωση που μας γνωστοποιεί η Ε.Α.Υ. Χαλκιδικής με το επισυναπτόμενο (υπ' αριθμ. 200/11/17 από 14-09-2012) έγγραφό της στο οποίο διαλαμβάνονται τα ακόλουθα:

"Ο περιορισμός των λειτουργικών δαπανών στην Ελληνική Αστυνομία άρχισε, και τον βιώνουμε με την έλλειψη καυσίμων. Τα οχήματα της Α.Δ. Χαλκιδικής ακινητοποιούνται το ένα μετά το άλλο, επειδή το πρατήριό μας από 11-9-2012 στέρεψε. Από εδώ και στο εξής οι πολίτες που ζητούν τη συνδρομή μας περιμένουν στο ακουστικό τους. Η παραβατικότητα και η εγκληματικότητα στην περιοχή μας βρίσκεται σε οριακό σημείο και οι υπεύθυνοι ας αναλάβουν τις ευθύνες".

Κύριε Υπουργέ,

Κύριε Αρχηγέ,

Το όλο ζήτημα όπως αντιλαμβάνεστε χρήζει άμεσης αντιμετώπισης, πριν λάβει μορφή ‘χιονοστιβάδας’. Εκτός και αν με τις περικοπές δαπανών αφήνονται ενσυνείδητα οι Υπηρεσίες να μαραζώνουν και ο ένστολος ανυπεράσπιστος στις επικρίσεις και τα αρνητικά σχόλια των συμπολιτών μας.

Από την πλευρά μας δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι δεν θα επιτρέψουμε να στραφεί η κοινωνία εναντίον μας, αλλά εναντίον όσων ευθύνονται για την τραγική κατάσταση στην οποία μας οδηγούν με τις αποφάσεις τους».