Αυτό τονίζει o πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επισημαίνοντας ταυτόχρονα την ανάγκη όλα τα «πόθεν έσχες» των πολιτικών να είναι σε δημόσια θέα. >>>
Ο Πάνος Καμμένος, ανέφερε ότι πολιτικοί που πλούτισαν από τη μια μέρα στην άλλη ή για άλλους κυκλοφορούν σχετικές φήμες και αυτό «πρέπει να σταματήσει». Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, υπενθύμισε επίσης ότι το κόμμα του, έχει ζητήσει την κατάργηση των νόμων «περί ευθύνης υπουργών» και την άρση της «βουλευτικής ασυλίας».

Ο Πάνος Καμμένος, επανέλαβε το αίτημα για καταγγελία του μνημονίου. Τα μνημόνια οδηγούν σε μεγαλύτερη ύφεση, ισχυροποιούν τη θέση των δανειστών αυξάνοντας το χρέος, το κράτος χάνει τη δυνατότητα να έχει το έλεγχο και να ανταποκρίνεται στις βασικές του υποχρεώσεις όπως είναι η Παιδεία και η Υγεία. Τα μνημόνια δεν οδηγούν σε καμία λύση.

Αναφορικά με την επιμήκυνση σημείωσε: Επιμήκυνση σημαίνει παραπάνω τόκοι, μεγαλύτερο χρέος, μεγαλύτερη ύφεση, περισσότερα λουκέτα περισσότεροι άνεργοι. Όσον αφορά στα χρήματα των δόσεων, είπε, ότι ούτε ποτέ μπήκαν ούτε ποτέ θα μπουν στην ελληνική οικονομία. Η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών είναι απλά εγγυήσεις -ένα κομμάτι χαρτί- και μάλιστα από ένα οργανισμό που δεν είναι καν τραπεζικός

Για τις μειώσεις των μισθών και των συντάξεων, είπε ότι «είναι χρήματα που δεν πάνε στο κράτος, είναι χρήματα που λείπουν από την αγορά»

«Ζητούμε μειώσεις φόρων και του ΦΠΑ. Μ΄ αυτόν τον τρόπο το κράτος θα εισπράξει περισσότερα και οι ελληνικές επιχειρήσεις θα μπορέσουν να είναι ανταγωνιστικές»

Επέμεινε επίσης στη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το πώς μπήκαμε στο μνημόνιο.