Η πρώτη εντύπωση είναι αυτή που μετράει. Τα ποσοστά εξάλλου το αποδεικνύουν περίτρανα:

· 55% των πρώτων εντυπώσεων που δημιουργούμε εξαρτάται από την εξωτερική μας εμφάνιση
>>>

· 38% από τον τρόπο που μιλάμε

· 7% (μόνο !!!!) από αυτό που λέμε

Πως μπορείς να είσαι εσύ ο νικητής ; Εργάσου λοιπόν μεθοδικά και κέρδισε τα βλέμματα:
- ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ!!!
Απαράδεκτο με τόση ενημέρωση γύρω σου, εσύ να εξακολουθείς να φοράς το λαδί δερματινάκι με πέτο γιακά, δώρο της μαμάς στην β’ Λυκείου. ΟΧΙ δεν είναι ρετρό, είναι παλιό! Περιοδικά μόδας, sites στο διαδίκτυο, TV, ακόμα και μια βόλτα στους δρόμους είναι μια καλή αρχή και θα σε βοηθήσουν .
- Μια δοκιμή θα σε πείσει !
Η μόδα, μας τροφοδοτεί 2 φορές το χρόνο με νέα σχέδια, χρώματα, πατρόν. Πώς είσαι τόσο σίγουρος πως τίποτα δε θα σου ταιριάζει; Σε ένα εμπορικό κατάστημα μπορείς να δοκιμάσεις τα πάντα! Είναι δωρεάν, δημιουργικό, καμιά φορά αστείο και αδυνατίζει (300 ολόκληρες θερμίδες την ώρα!).
- Απλή μέθοδος των τριών
Σύμφωνα με τις παριζιάνες, 3 είναι τα βασικά κομμάτια σε μια γκαρνταρόμπα που θα πρέπει να επενδύσει κάποιος: παπούτσια ,τσάντα, πανωφόρι. Όσο οικονομικό και αν είναι το υπόλοιπο σύνολο κανείς δε θα το καταλάβει.
- Κάθε πράγμα στον καιρό του
Το ξέρω πως είσαι ιδιαίτερα περήφανη για την επιλογή του στενού δερμάτινου φορέματος, διακοσμημένο με ροκ στοιχεία (τρουκς, καρφιά κ.α.), κάνει αντανάκλαση όμως στον πρώτο πρωινό φως και φοβάμαι πως θα τρακάρει κανείς…
- Μην ξεχνας τα αξεσουάρ…
Δεν σημαίνει ότι για να είσαι in fashion θα πρέπει να ξοδεύεις μια περιουσία. Τα αξεσουάρ δεν ‘στολίζουν’ μόνο ένα καινούργιο σύνολο, αλλά μπορούν και να ανανεώσουν ένα παλιό.


- Επένδυσε στην αυτοπεποίθηση σου
Ότι κι αν τελικά αποφασίσεις να φορέσεις, μη ξεχάσεις το πιο σημαντικό, την αυτοπεποίθηση και το χαμόγελο σου. H ορθή στάση του σώματος, η είσοδός σου μέσα στον χώρο, ακόμα και η χροιά της φωνής σου είναι στοιχεία που πρέπει να δουλέψεις. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένας καθρέφτης, μια φωτογραφική μηχανή, αρκετό χρόνο και πολύ μα πάρα πολύ υπομονή.
-Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά!!!
Ξέρεις τι θέλω να πω….. έτσι δεν είναι ;;;