Ήταν μεγάλη και πολύ κεφάτη η παρέα που έφτασε το μεσημέρι του Δεκαπενταύγουστου στην ταβέρνα του χωριού Αγιος Κυπριανός στη Μάνη, λένε οι πληροφορίες. >>>


Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, τέσσερις ακόμη άντρες του κόμματός του, ο Μανιάτης Ηλίας Κασιδιάρης, που συχνά κάνει διακοπές στην περιοχή φιλοξενούμενος στο σπίτι του επίσης Μανιάτη Μιχαλολιάκου, και μαζί τους η εντυπωσιακή ξανθιά πρωταθλήτρια του τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου.

Με αυτή τη σύνθεση η παρέα, που δεν σταματούσε να βγάζει φωτογραφίες, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Γι’ αυτούς που πηγαίνουν συχνά στη Μάνη, η παρουσία Μιχαλολιάκου και Κασιδιάρη -ο οποίος μάλιστα ανέβασε στο Facebook και μια φωτογραφία του με μαγιό από το ακρωτήριο Ταίναρο, προκαλώντας πάνω από 2.500 Like από τους θαυμαστές του για το γυμνασμένο και αποτριχωμένο σώμα του- δεν είναι είδηση, αφού οι δυο άντρες ταξιδεύουν πολύ συχνά στον τόπο καταγωγής τους.

Η ξανθιά κοπέλα της παρέας όμως δεν είχε ξαναεμφανιστεί στη Μάνη κι αυτό ήταν αρκετό για να φουντώσει κι άλλο τις φήμες που ήδη κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο για τη στενή σχέση της με τον Ηλία Κασιδιάρη. Μάλιστα, κάποιοι υποστηρίζουν ότι η Παπαχρήστου έχει πολύ καλές σχέσεις με ολόκληρη την οικογένεια Κασιδιάρη αφού πρόσφατα την είδαν να τρώει σε ταβέρνα στο Ίλιον με τον Αλέξη Κασιδιάρη, αδερφό του βουλευτή και εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής. Τα δύο αδέρφια μοιάζουν πολύ εμφανισιακά και οπωσδήποτε μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία για τη ζωή και την πολιτική. «Η Παπαχρήστου και ο αδερφός του Κασιδιάρη ήταν με μεγάλη παρέα, αλλά ήρθαν στο μαγαζί μαζί και κάθισαν δίπλα-δίπλα. Φαινόταν ότι έχουν οικειότητα μεταξύ τους και είναι σίγουρα φίλοι», λέει άνθρωπος που βρέθηκε στο εστιατόριο και μάλιστα υποστηρίζει ότι υπάρχουν και φωτογραφίες από εκείνο το βράδυ.