Την πρώτη φορά η αστυνομία δεν πήγε να τον συλλάβει!

Απίστευτη ιστορία, με πρώην συμμορίτη, στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ. Σκότωσε δύο πάνω σε καβγά και χρειάστηκε να παραδοθεί... δύο φορές για να τον συλλάβει η αστυνομία! >>>

Η κατηγορία κατά του 36χρουνου Άντρις Μακ Κάλογκ, είναι φόνος σε πρώτο βαθμό (το αντίστοιχο της ανθρωποκτονίας κατά συρροήν, του ελληνικού δικαστικού συστήματος). Σύμφωνα με τις αρχές, ο 36χρονος μπλέχτηκε σε έναν καβγά, κατά τη διάρκεια ενός πάρτι, το Σάββατο, τράβηξε καραμπίνα κι άνοιξε πυρ.
Είπαν ότι πυροβόλησε κατά τεσσάρων ανθρώπων, με αποτέλεσμα να σκοτώσει δύο από αυτούς, έναν 27χρονο και έναν 23χρονο. 
Ο Μακ Κάλογκ προσπάθησε να παραδοθεί. Πήγε σ΄ έναν Πυροσβεστικό Σταθμό δυο ώρεςμετά το φονικό και είπε τι έκανε, ζητώντας από τους αξιωματικούς της Πυροσβεστικής να καλέσουν την αστυνομία. Οι Πυροσβέστες κάλεσαν τους αστυνομικούς, αλλά εκείνοι... δεν εμφανίστηκαν!
Τελικά, ο δράστης πήγε σε ένα Αστυνομικό Τμήμα, όπου και, τελικά, συνελήφθη...
Ο αρχηγός της αστυνομίας του Ντιτρόιτ, Ραλφ Γκούντμπι, διέταξε τη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης, για να διαπιστωθεί... τι πήγε στραβά!
Η αντιεισαγγελέας Μαρία Μίλερ δήλωσε ότι ο Μακ Κάλογκ κατηγορείται, ακόμη, για επίθεση με σκοπό το φόνο (κάτι σχετικό με το ανθρωποκτονία από πρόθεση) και παράβαση του νόμου περί όπλων. Σύμφωνα με την Μίλερ, ο δράστης δεν έχει καν δικηγόρο...