Τι απαντούν Ζαγοράκης - Βιολίδης για τις εναντίον τους διώξεις

Ο Ιβάν Σαββίδης μπλέχτηκε για τα καλά, πλέον, στα διοικητικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μετά τη δυσάρεστη εξέλιξη με την δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος του πρώην προέδρου της ΠΑΕ, Θοδωρή Ζαγοράκη και του Ηλία Βιολίδη, συμμετείχε στο δ.σ. της εταιρίας. >>>

Ο κ. Σαββίδης υπογράμμισε, για άλλη μία φορά, ότι θέλει τον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή και άφησε να εννοηθεί ότι έχει δρομολογήσει τη μεταγραφή μεγάλου παίκτη για τον Δικέφαλο.

Γραπτές δηλώσεις από Τεό-Βιολίδη
Την ίδια στιγμή, οι δυο πρώην παράγοντες της ΠΑΕ, Θοδωρής Ζαγοράκης και Ηλίας Βιολίδης, περνούν στην αντεπίθεση, για τα όσα γράφτηκαν μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος τους.
Για "παιχνίδι που παίχτηκε σε βάρος του" μιλά στην ανακοίνωσή του ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Ο πρώην πρόεδρος και αρχηγός της Εθνικής στο Γιούρο του 2004, κάνει λόγο για "σκοπιμότητες" και υπογραμμίζει ότι "η δικαιοσύνη θα αποφανθεί για όλα και θα δοθεί ένα τέλος".
Όσον αφορά τον Ηλία Βιολίδη, στην ανακοίνωσή του υπογραμμίζει: "Από τη στιγμή που θα βρεθώ ενώπιον της δικαιοσύνης, θα κατατεθούν τα στοιχεία για να λάμψει η αλήθεια".