Άρχισε, πριν από λίγο, η συναυλία στη μνήμη του Δημήτρη Μητροπάνου, του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή που χάθηκε μέσα στο 2012... >>>

Όπως μπορείτε να δείτε οι κερκίδες του σταδίου είναι κατάμεστες στα "πέταλα" από κόσμο που συνέρρευσε για να ακούσει τους αγαπημένους του ερμηνευτές στα τραγούδια που ανέδειξε η μοναδική φωνή του Δημήτρη Μητροπάνου.
Η εξέδρα έχει στηθεί προς την εστία της Τριανδρίας κι εκεί το πέταλο έχει πολλές άδειες θέσεις, αφού δεν μπορεί να δει κανείς τους τραγουδιστές και την ορχήστρα.



Τα μάτριξ του σταδίου είναι συνδεδεμένα με το τηλεοπτικό κύκλωμα (η συναυλία μαγνητοσκοπείται) και "φέρνει" πιο κοντά μουσικούς και κοινό.
Με το που άρχισε η συναυλία κι έσβησαν τα φώτα, η σκηνή πλημμύρισε μ΄ ένα μωβ-μπλε χρώμα και τα ηχεία έστειλαν στον κόσμο τις πρώτες νότες ενός αγαπημένου ζεϊμπέκικου. 



Θυμίζουμε ότι η συναυλία έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και διοργανώθηκε με πρωτοβουλία των ΚΑΠΗ του δήμου Θεσσαλονίκης για την ενίσχυση των μελών. Στη διάρκειά της θα συγκεντρώνονται φάρμακα και τρόφιμα για τις ανάγκες των άπορων και ανασφάλιστων πολιτών. 
Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Στέλιος Διονυσίου, Γιώργος Κατσαρός, Βαγγέλης Κορακάκης, Γιάννης Κότσιρας, Γιάννης Μηλιώκας, Μανώλης Μητσιάς, Θάνος Μικρούτσικος, Δημήτρης Μπάσης, Λάκης Παπαδόπουλος, Μίλτος Πασχαλίδης και Διονύσης Τσακνής. Παρουσιάζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος.