Στιγμές αγωνίας για οκτώ Έλληνες ηθοποιούς στην Κύπρο! Το μικρό λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν, ενεπλάκη σε δυστύχημα με άλλα δύο οχήματα, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού. >>>

Μεταξύ των ηθοποιών που τραυματίστηκαν οι Αντώνης Καφετζόπουλος, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Άννα Παναγιωτοπούλου, Μίρκα Παπακωνσταντίνου και Χρύσα Ρώπα. 
Πιο σοβαρά από όλους η Χρύσα Ρώπα, η οποία υπέστη διάσειση και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία, στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Οι υπόλοιποι έλαβαν εξιτήριο, μετά την παροχή πρώτων βοηθειών.
Οι ηθοποιοί βρίσκονται στην Κύπρο για θεατρικές παραστάσεις, με την επιθεώτηση  «Τι βουλή θα παραδώσεις μωρή». 
Σύμφωνα με την Κυπριακή Αστυνομία, αυτοκίνητο που οδηγούσε άγνωστος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έφυγε από την πορεία του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο δεξιό κιγκλίδωμα. Το δυστύχημα αντιλήφθηκε δεύτερος οδηγός, ο οποίος σταμάτησε το όχημά του στη λωρίδα ασφαλείας και προσέτρεξε για βοήθεια. 
Το μικρό λεωφορείο με τους Έλληνες ηθοποιούς, επίσης κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε διαδοχικά στα δύο ακινητοποιημένα οχήματα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οκτώ από τους επιβαίνοντες. 
Ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου εγκατέλειψε το σημείο.
Ο θίασος ανακοίνωσε ότι οι παραστάσεις θα συνεχιστούν κανονικά.