Η απόφαση των Μιχάλη Χρυσοχοίδη και Ανδρέα Λοβέρδου, να μην παραστούν στην επετειακή εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ, έχει προκαλέσει αναστάτωση στο κόμμα, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι, η μη παρουσία των δύο στην εκδήλωση, σηματοδοτεί και την οριστική ρήξη τους με το κόμμα. Χωρίς να αποκλείεται και να αποχωρήσουν οριστικά από το ΠΑΣΟΚ. >>>


Ο κ. Λοβέρδος χωρίς μάλιστα να κρατήσει τα προσχήματα, επικαλούμενος κάποια δικαιολογία, δηλώνει σύμφωνα με πληροφορίες, ότι απλά δεν επιθυμεί να παραβρεθεί. Από την πλευρά του ο κ. Χρυσοχοίδης, δεύτερο κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, δηλώνει ότι … έχει ανειλημμένες υποχρεώσεις … που δεν του επιτρέπουν να παραβρεθεί στην εκδήλωση.

Την ημέρα της εκδήλωσης που ο Βενιζέλος επέλεξε για να αναγγείλει την επανασύσταση του κόμματος στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση στο εσωτερικό του κόμματος, φαίνεται ότι επέλεξαν και τα στελέχη του προκειμένου να στείλουν το δικό τους μήνυμα.

Δεν ξέρουμε εάν θα δούμε επίσης την κα Διαμαντοπούλου, τον κ. Παπαδόπουλο, τον κ. Φλωρίδη, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν θα παραβρεθεί, και πολλά άλλα πράσινα στελέχη της πρώτης γραμμής.

«Παίζεται» ακόμη και η παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος δήλωσε ότι δεν προλαβαίνει λόγω των υποχρεώσεών του στην Σοσιαλιστική.
Πληροφορίες: apospasma.gr