Σχετικά με τις επικείμενες εκλογές στην ΕΠΟ, ο Διονύσης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση προτρέποντας τον υποψήφιο πρόεδρο Γιώργο Σαρρή «να κραταεί μικρό καλάθι».


«Βλέπω τον υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΣ Χίου εξαιρετικά αισιόδοξο, να θεωρεί σχεδόν βέβαιη την εκλογή του. Ως παλαιότερος, θα ήθελα να τον συμβουλεύσω να κρατά πάντα μικρό καλάθι, η αλαζονεία είναι κακός σύμβουλος.
Με τις εντυπώσεις δεν κερδίζεις την προεδρία της ΕΠΟ. Όταν έρθει η ώρα της κάλπης, θα δούμε πόσες Ενώσεις έχουν πραγματικά πειστεί από τα επιχειρήματα του κ. Σαρρή.
Μέχρι τότε, θα ήταν καλό να μας ενημερώσει ο κύριος υποψήφιος, αν πραγματικά προσανατολίζεται στο να διοικεί την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία από τη Χίο, όπως ευθαρσώς δηλώνει ότι θα πράξει.
Θα ήταν ενδιαφέρον για παράδειγμα να μας εξηγήσει, πώς θα φτάνουν στο ακριτικό μας νησί οι πρόεδροι των Ενώσεων για τη διευθέτηση των ζητημάτων που τους απασχολούν και θα χρειαστούν την άμεση παρέμβαση του προέδρου της ΕΠΟ.

Σε κάθε περίπτωση, καλώ του 57 εκλέκτορες προέδρους των Ενώσεων να σκεφθούν σοβαρά και υπεύθυνα πριν ψηφίσουν, να επιλέξουν αυτόν που μπορεί να αντιμετωπίσει και να λύσει τα προβλήματα λόγω γνώσεων και ικανοτήτων, χωρίς τη βοήθεια κανενός».