Όταν πριν από 15 χρόνια αποχώρησε από τις Ένοπλες Δυνάμεις δεν ανησύχησε για το επαγγελματικό του μέλλον. Προσελήφθη ως διευθύνων σύμβουλος της Εταιρείας Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. >>>

Έκτοτε, εκτός των άλλων, υλοποίησε και την πρωτοβουλία του να περάσουν στην διαχείριση του ΑΠΘ τα κυλικεία. Να φύγουν, δηλαδή, οι ενοικιαστές από αυτά, με σκοπό να μένουν όλα τα έσοδα στο Πανεπιστήμιο.
Μέχι εδώ καλά. Καθότι, όμως, τα οικονομικά σκάνδαλα που αφορούν στο ΑΠΘ, ακολουθούν το ένα το άλλο, οι πληροφορίες που έρχονται από την Θεσσαλονίκη και οι υπόνοιες για κατασπατάληση χρήματος φτάνουν μέχρι και στα της δικής του δικαιοδοσίας.
Τα τοπικά μέσα της Θεσσαλονίκης σύμφωνα με το enikos.gr δημοσιεύουν ότι ο διευθύνων σύμβουλος της Εταιρείας Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης είναι ιδιοκτήτης ενός μοδάτου bar - restaurant στην Θεσσαλονίκη, μαζί με έναν φίλο και συνεργάτη, ο οποίος παρουσιάζεται ως ιδιοκτήτης ενός εκ των βασικών κυλικείων του ΑΠΘ.
Κι αυτό ενδεχομένως δεν είναι τυχαίο...